reklama

Kto po in vitro?

Hej, jestem po wizycie już .
Dziś mój 5ds, brałam Clostylbegyt oraz Gonal F. I estriadol mam 3008j, a prg 1,62j. Lekarka zadowolona, ale zmniejszyła dawki. Dziś wzięłam jeszcze, Cetrotide.
Jutro zastrzyk, Gonal F i Cetrotide, po jutrze Menopur 150 jedn i Cetrotide oraz o 15 wizyta.
Szok, bo to dopiero 5 dni, a ja tak ładnie zareagowałam. Dawki nie są końskie. W poprzedniej klinice na tym etapie to miałam może z 600 estradiolu i potem deski mi końskie dawki.
Acha, mam 6 większych pęcherzyków ( 10-12 mm) i dużo drobnych. Endometrium mam 7 mm.
Ciekawe co będzie dalej :)

NAJKI - wpisz mnie proszę na 09.12 - wizyta w trakcie stymulacji

@Hess To wygląda fantastycznie wszystko :-)

reklama
Dzięki ale u mnie masakra płaczę cały czas nie mogę się pozbierać, wyprodukowałam TYLKO 2 prawidłowe komórki!!!! Cholera jak to możliwe ja nie mam żadnych problemów to dlaczego tylko dwie?? Ja już nie wierzę, że się uda to dopiero początek a tu jeszcze trzeba czekać na zapłodnienie, dzielenie, a po transferze czekanie na prawidłową implantację itd....... z dwiema komórkami to pewnie nici.... :(
Jutro i codziennie o 12 mam dzwonić czy wszystko ok lekarka mnie pocieszała że jestem młoda że silne komórki ird ale to takie sranie w banie... sorki że marudzę

Proszę Cię. Nie grzesz! Niektórzy mają jedną albo żadnej. My jednak bardzo lubimy żyć w braku zamiast cieszyć się swoim dostatkiem. Kiedy przy kolejnych stymulacjach końskimi dawkami leku - po 375 Menopuru dziennie - produkowałam jedną komórkę, mega cieszyłam się że mam choć tę jedną. Bo jedna wystarczy.
Dlatego nie grzesz. Nie marudź. Ciesz się !!!

Dziewczynki ja też już po ;) Silvia nie zmartwilam się kochana na zapas a jeśli z tych twoich komoreczek będą piękne zarodeczki-NA PEWNO BĘDĄ. Hess super wieści oby tak dalej,pamiętajcie kochane musimy wierzyć :) a u mnie endo ma już 10 mm w poniedziałek 14.12 transfer; ) miał być w piątek ale od wczoraj znów przyjmuje antybiotyk i przenieslismy właśnie na pn.

Zanetaanna...nie mam żadnych skurczy, bólów, niccccc....aż mnie to denerwuje wolalabym aby może coś tam właśnie bolalo. Tak miałam jedną blastke 4 AA

Wlasnie nie wiem co lepsze ... Czy tak czy siak niepokój jest ;( oby do czwartku , ja wlasnie skreśliłam kolejny dzien na kalendarzu [emoji23]
Ja zabrałam do domu dwa 5dniowe Blastusie i mam nadzieje, ze zostały ze mna ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry