reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki :*
Siedzę w pracy i weszłam na forum żaby nadrobić zaległości ale bo standardowe przez weekend nie zagladałm ale DorotaMie jak przeczytałam twój list do przy ostatnim akapicie się poryczałam jak bóbr i uświadomiłam sobie jak mało czasu Nam zostało..........
Najki ja tez mam problemy z pęcherzem dla mnie lezenie polgodziny po zabiegu było totalnym nieporozumieniem nigdy tyle czasu nie wytrzymałam;/
Na świeżo dzwonili do mnie z kliniki i 15.12 jedziemy oddać krew na kariotypy także za sześć tygodni wynik w taki razie Bocian coraz bliżej może zdążymy do czerwca :eek:

reklama
Znam kobietki w którym wychodziło juz w 6 dniu , zreszta moja siostra o której wam wspomniałam miała pobierana betę w 7dpt i tez jej wyszło.
Zdam sie jednak na Wasze doświadczenie i poczekam do środy...
Tak jak mowie przeczuć nie mam najlepszych , bardzo mnie kłują jajniki ...choć na @ tez jeszcze za wcześnie normalnie co 33 dni wiec jeszcze min do 15 nie powinnam dostać .

Dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie aby to był dobry tydzień .
Całuski

musisz dać rade...wiem co teraz myslisz bo mam to samo dzis 6dpt i tez na maxa mnie kusi...ale musze dac rade ja robie bete w czwartek jednak wtedy juz musi byc wielka jak nie wiem co... obie bedziemy w tym tygodniu sie cieszyc zobaczysz!!!

musisz dać rade...wiem co teraz myslisz bo mam to samo dzis 6dpt i tez na maxa mnie kusi...ale musze dac rade ja robie bete w czwartek jednak wtedy juz musi byc wielka jak nie wiem co... obie bedziemy w tym tygodniu sie cieszyc zobaczysz!!![/QUOTE

W takim razie będziemy testować razem no i jeszcze razem z nami w czwartek pkati ;)

A powiedz nie nasz żadnych skurczy ani bolesnych jajników ? Tez miałaś blastusie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry