Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny!
Martka83 jak za duzo o czyms mysle za dnia, to pozniej tez mi sie to snichociaz dzisiaj to wogole jakieś koszmary mialam
Bosz ja jeszcze w lozku, wzielam tylko tabsa na THS ale jakos nie chve mi sie wstawaćM pojechal do pracy i nie ma mi lto kawy zrobic ;(
co ja bym dała za to zeby pod kołderką cieplutka siedzieć, a tu już drugie śniadanie właśnie się kończy :-)
Mam to szczescie ze ma 2 tyg wolnego w pracy i czuje ze sie rozleniwilamcjoc jutro juz nie bedzie tam dobrze bo musze M w firmie pomoc, ale dzis jeszcze korzystam
![]()
korzystaj kochana , sama bym tak robiła
ja uwielbiam czas kiedy jestem sama w domu, mogę leżeć w pościeli pozawijana , później kawcia i poooowoolne krzątanie się po domu
Emenems nie znoszę igieł, podziwiam odwagę, mnie sam opis przeraża![]()
To prawda...istotny też jest ten pełen pęcherz, żeby dobrze wszystko widzieli. Chodź to dla mnie zdecydowanie najtrudniejsze podczas transferu..Najki lekarz przy transferze będzie musiał dobrze pomyśleć nad miejscem umieszczenia zarodka żeby został z tobą na 9 miesięcy. Wróg jest trudny ale dasz radę.