reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będzie dobrze!
Czekamy na dobre wieści :)))

Są moje wyniki kariotypów! wszystko OK!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
U męża też. I mutacje wyszły OK. Czyli chyba za moje niepowodzenia odpowiedzialna jest głównie wadliwa macica..eh cholera jedna no:wściekła/y:

Czesc dziewczyny!
Nikaa oczywiście &&&&, zobaczysz wszystko jest w najlepszym porzadku!
Najki to dobrze ze wszystkie wyniki wyszly oki, &&&&&
Martka83 jak za duzo o czyms mysle za dnia, to pozniej tez mi sie to sni:) chociaz dzisiaj to wogole jakieś koszmary mialam :(

Bosz ja jeszcze w lozku, wzielam tylko tabsa na THS ale jakos nie chve mi sie wstawać :( M pojechal do pracy i nie ma mi lto kawy zrobic ;(

Hej dziewczyny !
I ja dziś jakieś koszmary miałam huragany itd choć na koniec przyśnił mi się pozytywny test ciążowy Hah...
A tak na serio to ciągnie mnie żeby jutro wypróbować z sikancem, jutro będzie 5 dpt 5 dniowych blastudiow ...przeczucia mam słabe ,
Ciagle kłują mnie jajniki tak naprawdę to bez przerwy ... Robić czy nie robić ? Krew mam dopiero w czwartek w 8 dpt.

Zanetaanna NIE RÓB bo to za wcześnie mi przy blizniakach w 8 dniu wyszła bardzo słaba druga kreska w 5 to by mi nic nie wyszło i nie potrzebnie bym tylko ryczala. Dopiero od 6 dnia przy 5 dniowych blastkach produkowana jest beta. Wytrzymaj jeszcze 2 dni i idź na betę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry