reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
24magda09, onadlaniego - bardzo mi przykro :(. Ale nie poddawajcie się, czasem trzeba zawalczyć o swoje szczęście dłużej...

aniolkowa.mama - Tobie gratuluję po cichu, w środę zrób betę i życzę Ci wielkiej i ładnych przyrostow.

Yplocka - a jak Twoje zarodeczki?

Kurcze tak strasznie byłam nastawiona pozytywnie, poszła bym najchętniej ryczec ale w domu goście. Wiecie kochane mogłam poczekać do środy to chociaż raz przeżyła bym ta porażkę,gin.i tak kazala mi powtórzyć w śr.albo w czw.betę :( aniołkowamama ciesz się kochana bo ty też o to szczęście walczylas i masz prawo być dziś NAJSZCZESLIWSZA osoba na tej planecie☺☺☺ja mam już jednego szkrabika i to mnie w tej chwili podtrzymuje.

straszne uczucie :(((
Boże Madziu przykro mi bardzo :( wiem doskonale co czujesz ja byłam pewna że Ci się uda. A teraz jakie masz plany? masz mrozaki jakieś?

Onadlaniego30 Boże brak mi słow wszystko jest takie niesprawiedliwe :(

Aniołkowa gratuluję beta to tylko formalność :)

Annemarie super produkcja na pewno się uda tym razem :)

A u mnie krwawienie się rozkręciło więc koniec ale na becie byłam bo musiałam zaraz dzwonię do lekarki ciekawe co powie.

reklama
Do góry