dżoasia
Fanka BB :)
Fraxi to też heparyna o której własnie pisałam@dżoasia a Fraxiparinę kiedy się stosuje...? A może @Never give up coś w tym kierunku powinna pomyśleć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fraxi to też heparyna o której własnie pisałam@dżoasia a Fraxiparinę kiedy się stosuje...? A może @Never give up coś w tym kierunku powinna pomyśleć?
Nie czekam na jutrzejszy telefonGosia dzwonisz dzisiaj?
A właśnie też tak mi się wydaje :-)Fraxi to też heparyna o której własnie pisałam@Never give up ją poprzednio stosowała, może teraz tez mogłaby ją dorzucić do acardu
![]()
Poczekajcie.. . Muszę iść pół apteki dorzucić już do obecnej w takim razieA właśnie też tak mi się wydaje :-)
Coś popitoliłam posta, juz poprawiam:Dzoasia a myślisz że jak będę brała prolutex i crinone jednocześnie to na sztucznym cyklu to mogę przesadzić?
Clexane brałam za każdym razem. Teraz mam to nie brać a w zamian za to mam brać acard według zaleceń lekarza...
Encorton lekarz zalecił łykac od dnia zerowego
Kochana a wszystkie trzymiecie do blastki czy mrozicie cos w 3 dobie? Braliscie jakies dodatkowe podloze do hodowli?Nie czekam na jutrzejszy telefon
Spokojnie wszystkie 3 poprzednie proby nauczyly mnie juz cierpliwosci narazie satysfakcjonuje sie informacja ze jest 10 zarodkow i wierze ze pieknie sie rozwijaja i czekam na jutrzejsze wiadomosci![]()
Ja coś tam jeszcze zostawiłam więc mogę się podzielić :-)Poczekajcie.. . Muszę iść pół apteki dorzucić już do obecnej w takim razie![]()
dobrze napisałaś, ja to potwierdziłam, tylko coś mi wsysło kawałek posta, ale już poprawiłamJa coś tam jeszcze zostawiłam więc mogę się podzielić :-)
Mam na pewno encorton, trochę fraxi, kilka ampułek prolutexu
Tak @dżoasia właśnie o to mi chodziło aby dobę równo podzielić, może niezbyt logicznie napisałam
Wybacz, ale kiepski dzień dziś mam.
@dżoasia wybrany doktorek jest dalej dostępny w Twojej klinice?
Witaj kochanahej dziewczyny jestem tu nowa. Chyba nir umiem sie tu odnalezcStaram się zajsc w ciaze już od roku metoda in vitro. Chyba jestem na dobrej drodze, lecze się specjalnie w klinice. Ma ktos podobne doswiadczenia?? Gdzie się leczylyscie, co polecacie?