hope322
Fanka BB :)
Gratulacje kochana. Trzymam mocno kciuki za Ciebie caly czasKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Pęcherzyk jest jeden .Ma 1.11 cm
Następna wizyta za tydzień![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje kochana. Trzymam mocno kciuki za Ciebie caly czasKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Pęcherzyk jest jeden .Ma 1.11 cm
Następna wizyta za tydzień![]()
I ja też... [emoji175]Poryczalam sie...
Jakie to prawdziwe![]()
I mój też liczył na chlopca... Bo nazwisko bo to bo tamto... A teraz ma takie relacje z córką, że mama się nie liczy jest tylko tata dosłownie do wszystkiego, uwielbiam patrzeć na tą ich bezgranicznia miłość [emoji173]Mój mąż tez po cichutku liczył chyba na chłopca, ale teraz ogląda na youtube filmiki jak się plecie warkocze [emoji23]
A sie ubeczalamPoplakałam się... eh ;(

Nie komentowal i nic nie zadecydowal. Powiedzial tylko, ze musze przyjechac.A co konkretnie mówił?znaczy czy komentował i co zadecydował o lekach
Gratulacje ile dni jestes po transferze ?
Trzymam kciuki za bete! [emoji5]Kochane, pisałam tutaj kilka dni temu załamana, że wszystkie zarodeczki nam po 3 dobie stanęły i że ten 8A, który mi transferowano pewnie też nie ma szans. Wczoraj obudził mnie wielki ból macicy i cały dzień bolały jajniki, po bólu porannym zrobiłam test i coś tam było, ale to nawet nie był cień, a dzisiaj mam już wyraźniejszą kreseczkę na takim samym teście. Dziś dopiero 7 dpt 3 dniowego zarodka, ale chyba coś zaskoczyłoJutro beta w klinice. Bardzo wam dziękuje za wsparcie jakie wtedy otrzymałam, będę się jeszcze odzywać
![]()
@dżoasia @chlopkers - co do farbowania - postanowiłam wrócić do naturalnych , a że ombre i sombre na włosach modne to chodzę szara myszka bo taki mam naturalny - hyymmm co do bankomatu fakt byłam tam - ale się spóźniłam jak dobiegałam pod niego to widziałam tłum ucieekaajacych mamusiek z wozkamiNa temat farbowania czy bankomatu? [emoji6] [emoji12] super ze dzialasz [emoji5]
wiec tak myślę , że to nasze , ktorym się udalo