Karolina1201
Aktywna w BB
Trzymam kciukiJa już po transferze. Wszystko jest ok. 1 weryfikacja 08.10.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa już po transferze. Wszystko jest ok. 1 weryfikacja 08.10.
Mialy 3 doby 2 zarodki jeden nie wiem jak to nazwac ,,nakuty? "laseremMiałas podane ile zarodków? Ile miały dni?
Ja nigdy jeszcze nie robilam bety z krwi ale mysle ze to szczesliwy początek i ciesz sie !!7 dpt 14.85 nie wiem co o tym myśleć trochę się podlamalam znowu
Jak sie ogolnie czujesz ten caly czas?7 dpt 14.85 nie wiem co o tym myśleć trochę się podlamalam znowu
Beta jest pozytywna, to po pierwsze, po drugie jakie były zarodki, 3 dniowe, blastki? @motylek24 miała też niską betę a cieszy się ciążą. [emoji16]7 dpt 14.85 nie wiem co o tym myśleć trochę się podlamalam znowu
Mialam blastke, boję się bo ostatnio w tym dniu też miałam betę pozytywną wtedy była 6.20 i skończyła się cb. No i trochę niska ta beta. Zrobię teraz w pn to będę miała pewność teraz już tylko kocyk i będę robić wianek to wam pokaże. Popłakałam się ale chyba nie ze szczęścia sama nie wiem co o tym myśleć staram się nie nastawiam we wtorek mam wizytę w kliniceCzemu???? Beta nie ma dużych wartości ale to dopiero 7dpt.. miałaś blastke?![]()
To była blastke miesiąc temu w 7 dpt miałam 6.20 i cbBeta jest pozytywna, to po pierwsze, po drugie jakie były zarodki, 3 dniowe, blastki? @motylek24 miała też niską betę a cieszy się ciążą. [emoji16]
Ja od początku mam bole okresowe i bolące piersi. Ogólnie tak jajniki kłuja i w ogóle taka żadna jestemJak sie ogolnie czujesz ten caly czas?
@Ozis Kochana żyj normalnie i trochę ukrwij tą macicę, np. małym spacerkiemMialam blastke, boję się bo ostatnio w tym dniu też miałam betę pozytywną wtedy była 6.20 i skończyła się cb. No i trochę niska ta beta. Zrobię teraz w pn to będę miała pewność teraz już tylko kocyk i będę robić wianek to wam pokaże. Popłakałam się ale chyba nie ze szczęścia sama nie wiem co o tym myśleć staram się nie nastawiam we wtorek mam wizytę w klinice
Beta 14.85 7 dpt ostatnio była 6.20 7 dpt trochę mało co?Ozis pokaz te testy, moze sie czegos dopatrzymy![]()