Margit2018
Fanka BB :)
Gratuluje kochana.Mam wyniki beta 246Ale się cieszę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluje kochana.Mam wyniki beta 246Ale się cieszę.
Jesli bedzie co transferowac to bedzie blastus, jesli sie nic nie zmieni to w nd wypadnie 4doba po transferze.A które dnia po transferze wylatujesz? Blastke zabierasz? Ja przy crio w kwietniu wyjeżdżalam 2dpt i musiałam u siebie zrobić betę proga i estradiol dwa razy.. i tego samego dnia popołudniu miałam.. Może na przyszłość poszukaj jakaś prywatną klinikę IVf, oni powinni Ci pomóc.. jak zaskoczy to też będziesz chciała przyrost sprawdzać i nie czekać tydzień
Apropos, 2 lata w Dublinie mieszkałam i tam z tego co się nie mylę mają chyba jakaś polska klinikę.. Może tam warto sprawdzić??
Piękny początek tygodnia!!! Gratulacje!!!Dziękuję kochane ❤ obrona na dwie 5 więc dzisiaj same plusy![]()
DziękujęPiękny początek tygodnia!!! Gratulacje!!!![]()
GratulujeDziękujętrzymam kciuki za jutrzejsze Twoje wyniki
Gratulacje:-)Dziękuję kochane [emoji173] obrona na dwie 5 więc dzisiaj same plusy [emoji847]
Pięknie gratulacje az sie boję jaki będzie mój [emoji26]Mam wyniki beta 246 [emoji33][emoji33][emoji33] Ale się cieszę.