ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupićjade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami ❤
Zależy jaki masz budżet - pchacz, Dumel arka Noego (męża chrzesnica uwielbiała to!), klocki drewniane, suchy basen z piłkami, voucher na sesję zdjęciową (ja sobie to zazyczylam na chrzciny i jest super pamiatka) i mój ulubiony typ prezentu voucher na zabawy w klubie maluszka (np. zabawy muzyczne, sensoryczne) i jak dziecko ma z tobą dobry kontakt to możesz ją wziąć na takie zabawy, rodzice będą wdzięczni za godzinę wolnego w tygodniu a dziecko też się wyszaleje. Ja chodzę z moją co tydzień i jest szał, raz poszła z tatą i raz z babcią i nawet nie było narzekania, że nie ma mamy a normalnie to ja się nie mogę nawet wykąpać, bo ona się wybudza jak mnie nie ma w sypialni
A najlepiej to spytaj rodziców, bo może zbierają na coś większego np. nowy fotelik i będą woleli pieniądze (u mojej chrześnicy tak było)
Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem takwole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
Kciuki za rozmowe z wujkiem Jarkiem, on jest naprawdę super więc nie masz się co stresować
A co do koleżanki to jej nue krzywdzisz tylko ona ciebie i pewnie resztę zespołu, bo takie zachowanie wpływa na ludzi wokół. I pozbycie się takiej jednej toksycznej osoby może zrobić wiele dobrego dla większej ilosci osób.
Piekne. Ja jakos nigdy nie maialm odwago sobie zrobic ale kto wie moze jak bym kiedys urodzila ❤