Suuuuuuuper!!!!! GratulacjeDziewczynkiz maluszkiem wszystko ok rośnie ❤❤❤kolejne usg za 3 tyg![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuuuuuper!!!!! GratulacjeDziewczynkiz maluszkiem wszystko ok rośnie ❤❤❤kolejne usg za 3 tyg![]()
Kochana u nas 9 tydzień i 3dzień❤Suuuuuuuper!!!!! Gratulacje❤❤❤❤❤❤ jaki u Ciebie już tydzień czy dzień po transferze?
Kochana ten ginekolog z Londynu to rewelacja ❤Super kochana![]()
Zyj normalnie tylko bez forsowania bardzo.Trzymam mocno kciukiDziewczynki wiem ze pytanie głupie ale powiedzcie proszę. Czy po transferze mogę robić wszystko? Tzn spacerować schylać się, bawić z psem, spać na boku i brzuchu ?
bo od wczoraj leżę jak kłoda ale przypominam sobie jak przy pierwszym transferze leżałam z nogami do góry przez 6 dni a i tak się nie udało ...
Świetny pakiet, nie wiedziałam że są takie opcje. Można spytać co to za klinika?
Wspaniale, dzielny kropeczek tak mu dobrze ze zostaje z Tobą, super
Trzeba wierzyć że ten jeden jedyny właśnie został Ci podany, że to właśnie Twoje dzieciątkomi tłumaczono że w macicy zarodki mają lepsze środowisko bo naturalne niz w labo więc zapewne ten zarodek transferowany właśnie w macicy się rozwija i zostaje z Tobą. Trzymam kciuki za sukces
![]()
Kochana ten ginekolog z Londynu to rewelacja ❤
Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzebyNaprawdę??? Ojaa to super! Może się przejadę do Niego...![]()
Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzebyFakt wizyta u niego troche kosztuje ale mysle ze warto. Tylko do niego na wizyte trzeba sie umawiac min 2 tyg wcześniej. Nazywa sie dr Kuleta i przyjmuje w klinice My Medyk w Londynie
![]()