No pewnie. Ja jeszcze mam wszystko brać, a biorę dużoTak w nd ostatnia globulke mam a prolutex chcesz?

Napisz na priv twoje konto i ile chcesz za Prolutex

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie. Ja jeszcze mam wszystko brać, a biorę dużoTak w nd ostatnia globulke mam a prolutex chcesz?
Dopiero za tydzień mam do niej napisać co robimyMam 2 ampulki prolutexu. A Tb jeszcze nie odstawia leków? Ja dziś biorę przed ostatni zastrzyk accofilu![]()
No nie absolutnie nic na własną rękę!No pewnie. Ja jeszcze mam wszystko brać, a biorę dużo
Napisz na priv twoje konto i ile chcesz za Prolutex![]()
Trzymam za Twoje wysokości ponad nieboTo w poniedziałek będziemy razem betowac [emoji16][emoji16] Ale u Ciebie to już tylko formalność Teraz tylko nudnych 9 miesięcy [emoji110][emoji16][emoji16]
Tak, to zupełnie normalne. PowodzeniaCześć dziewczyny. Mam na imię Natalia i jestem tutaj nowa. Może ktos podpowie? Podchodzimy po raz pierwszy do IVF. Stymulacja drugi dzień (krótki protokół z antagonista) dzisiaj 3 dzień cyklu a ja czuje się jakby to była końcówka okresu (lekkie plamienie) czy to normalne? Wcześniejsze cykle regularne, miesiączka 5 dni.
Justi to nie ona będzie upierdliwa, to ON będzie upierdliwy !!! I akurat wtedy przy stymulacji i po zaczynają skubani głośniej oddychać i mrugac kurw... Na złość chyba to robią skubańcy@Natka8484 z dolegliwości to tylko uprzedzam lepiej uprzedź swojego męża /partnera ze teraz (później zresztą też) będziesz "upierdliwa" przez hormony bo będziesz ich jeszcze więcej brać
aż do
![]()
Myślę że nic się nie stanieDziewczyny myślicie że jak przyjmę dawkę menopuru godzinę po czasie ( zawsze przyjmowałam o 19:00 a dziś dojadę z trasy na 20:00) to będzie źle?
Nie dokładaj nicHej mam pytanie dziś 4dpt przy okazji badania morfologii zbadałam też progesteron i wynik 10,56 mój lekarz twierdzi że jest ok i to co biorę wystarcza a mi się wydaje niską ta wartość Powinnam coś dołożyć na własną rękę jak myślicie?
Dobry, u mnie mówili że dzwonią szybciej jak coś złego się dzieje, jeśli komórki przestają się dzielić albo jest jakiś problem z ich jakością. Jeśli wszystko idzie z planem to dzwonią przeważnie 6 dniaDziewczyny w czwartek rano miałam punkcje, zaraz po miałam wizytę, na której poinformowano mnie ze pobrali 7komorek. Czy to dobry znak ze jeszcze nikt do mnie nie dzwoni?