Magda 1234
Fanka BB :)
Byłaś na jakieś specjalnej diecie...czy dostałaś leki ,, czy zostawili jak jestMi też przekraczał i pierwszy transfer udany![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłaś na jakieś specjalnej diecie...czy dostałaś leki ,, czy zostawili jak jestMi też przekraczał i pierwszy transfer udany![]()
Ja zawsze cukier miałam w górnej granicy bądź lekko przekroczony a teraz 8tc i cukier w normie. SzokMoże dostaniesz metforminę. Ale wydaje mi się, że jak nie dużo to chyba nie powinno mieć znaczenia. Dla samej siebie bym chyba zaczęła dietę z niskim ig. Bo glukoza i insulina może wpływać na jakość komórek jajowych. Przynajmniej tak mi moj ginekolog tłumaczył.
Lekarz nie zwrócił nawet uwagi... więc nie robiłam z tym nic, po transferze za to mam idealne wyniki glukozy na czczo, a wtedy na czczo miałam już za dużo a krzywa to była porażkaByłaś na jakieś specjalnej diecie...czy dostałaś leki ,, czy zostawili jak jest
Wiem i i tak Cię podziwiam że tyle wytrzymałaś ja już w 4dpt robiłam testNie kochana mam progesteron besine i utrogestan. Taki mój standart plus acart 150... Niby w sobotę... Ale wiesz jak nie wiesz...Sikanca mam w domu ale się boję go zrobić
![]()
Kiedy idziesz teraz na krzywą? Kurcze ja to się jej tak bojęLekarz nie zwrócił nawet uwagi... więc nie robiłam z tym nic, po transferze za to mam idealne wyniki glukozy na czczo, a wtedy na czczo miałam już za dużo a krzywa to była porażka
U mnie była 1 wizyta w klinice, potwierdzająca ciąże i bijące serduszko. Potem wysłali dokumenty do mojej babki ginekologDziewcyzby a jak to jest jest ta pozytywna beta i co ja mam obowiązek isc do kliniki na usg? Czy już mogę zmiebic lekarza na ginekologa swojego? Ile taki b wizyt w klinice jescze muszę mieć? Oni sami powiedzą ze mnie już „oddają” w ręce ginekologa od prowadzenia ciąży?
Ja idę w piątekKiedy idziesz teraz na krzywą? Kurcze ja to się jej tak bojętyle słodkiego jem chyba muszę ograniczyć przed badaniem
![]()
Jak to mój gin powiedział "to teraz coś na słodkoJa idę w piątek![]()
kupcie cytrynową. Podobno lepiej przechodziJak to mój gin powiedział "to teraz coś na słodko" -
ja się wybiorę pod koniec miesiąca-próbuje to odwlec jak najdłużej
![]()
Ja już będę miała 27+1 więc czas najwyższyJak to mój gin powiedział "to teraz coś na słodko" -
ja się wybiorę pod koniec miesiąca-próbuje to odwlec jak najdłużej
![]()