Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki to zastrzyk? Zobacz w ulotce czy są zalecenia co do pory dnia. Jeśli nie to ja bym na noc brała.No dobra, dostałam @
Zaczyna się niezle rozkręcać, wiec ze spokojnym sumieniem mogę wziąć pierwszy zastrzyk.
Pytanie, lepiej rano ? Po południu? Na noc ?
Codziennie o tej samej porze z zegarkiem w ręku?
Narazie jestem na etapie patrzenia na te strzykawki![]()
GonapeptylA jaki to zastrzyk? Zobacz w ulotce czy są zalecenia co do pory dnia. Jeśli nie to ja bym na noc brała.
Też podczas stymulacji wypadła mi impreza i mogłam zrobić zastrzyk 3-4h wcześniejGonapeptyl
Na ulotce nic, co do pory dnia.
Tylko mam dylemat bo w piątek mam imprezę i nie dam rady zrobić sobie zastrzyku w trakcie. Wiec może zacznę dzisiaj koło 13, a w piątek wezmę koło 12?
Gonapeptyl
Na ulotce nic, co do pory dnia.
Tylko mam dylemat bo w piątek mam imprezę i nie dam rady zrobić sobie zastrzyku w trakcie. Wiec może zacznę dzisiaj koło 13, a w piątek wezmę koło 12?
Okej.Pora dnia jest obojętna, ważne żebyś codziennie mniej więcej o tej samej porze brała
Okej.
Jestem cała zestresowana. Mam nadzieje, ze będę się dobrze czuła i nie przytyje od razu, bo się w piątek w sukienkę nie zmieszczę. A jest uszyta na milimetry [emoji23][emoji23][emoji23]
Tyle się nasłuchałam o tym ze się puchnie itp … później, po piątku to mogę grubiecTak szybko się nie tyje, jeśli w ogóle. Ja już bity rok mam co chwilę stymulacje, wczoraj zaczęłam trzecią czy czwarta z rzędu, już nawet nie wiem i nadal wchodzę we wszystkie ciuchy![]()
Ja robiłam sobie zastrzyki i w czasie imprez i pod namiotem i w pracyTeż podczas stymulacji wypadła mi impreza i mogłam zrobić zastrzyk 3-4h wcześniej
SzacunJa robiłam sobie zastrzyki i w czasie imprez i pod namiotem i w pracywszelkie ekstrema, im więcej zastrzyków tym mniejszy strach