magda_lena85
Fanka BB :)
@Madlene83 i @Aneczka85_01 dziewczyny kciuki za was !!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
@Aneczka85_01 szczepienia oczywiście też gwarancji nie dają ale jeśli zachodziłaś, ale były straty to w zasadzie albo genetyka albo immuno. I tu niestety/stety bardzo często seria 3 szczepień już działa cuda. No ale nie u każdego, natomiast jeśli w miarę wszystko inne zbadane to warto spróbować. Może do Krk masz bliżej niż do Łodzi? Przepraszam, nie wiem skąd jesteś. Ja jeździłam akurat do Łodzi z Krk - najczęściej sama bo nie miał kto z dzieckiem zostać. Rok jeżdżenia ale wierze ze teraz się uda. Jednak 3 mam kciuki za jutro!
Poza tym dziewczyny jutro mam wizytę prze transferem j mega się boje że nie zdążymy w tym cykluMam allo akurat sprawdzone, szczepienia na świeżo a mój lekarz od 18.12 idzie na urlop i się mega boje. Okres mi się przesunął o 2 dni i jak doliczyć 5 dniowa blastke to wychodzi mi mniej więcej okolica właśnie 16-18 tyle że owulacja w związku z tym przesunięciem nie wiem kiedy będzie
A grudzień to najlepszy dla mnie miesiąc bo mamy wolne w pracy a ja pracuje fizycznie i zawsze był problem po transferze… i tak by się złożyło idealnie ale teraz się boje że nie zdążę… ehhhh do kitu to czasem wszystko
beta 0@Madlene83 i @Aneczka85_01 dziewczyny kciuki za was !!!
trzymam kciuki za CiebieJa juz tez oddałam krew, tylko, że wyniki u mnie będą dopiero po 14, zresztą kończę pracę ok 15 więc po niej dopiero sprawdzę, pojadę do domku, usiądę wygodnie w fotelu, otworze wynik i zobaczę

A jednak się potwierdziłobeta 0
 przykra wiadomość
przykra wiadomość  odpocznij, mam nadzieję, że wdrożysz swój plan po świętach i będziesz cieszyć się niebawem ciążą
odpocznij, mam nadzieję, że wdrożysz swój plan po świętach i będziesz cieszyć się niebawem ciążą
A niechcesz na cyklu sztucznym ??
Wizyta 12-14dc +5 dni na blastke ???
W sumie dzisiaj jak byłam to dopiero się owulacja rozkręca i mam przyjść za tydzień w czwartek sprawdzić. Nie miałam do tej pory cyklu bezowulacyjnego więc lekarz zawsze ciśnie żeby na naturalnym. Zobaczymy jak się rozkręci sytuacja do czwartku.A niechcesz na cyklu sztucznym ??
Wizyta 12-14dc +5 dni na blastke ???
Będzie wszystko okJa dziś zaczynam stymulację. Z jednej strony jestem podekscytowany, ale z drugiej sie masakrycznie stresuję jak to będzie. W środę mam pierwszą wizytę kontrolną.
 zobaczysz jak to wszystko szybko zleci. Ja nawet lubiłam sobie robić zastrzyki
 zobaczysz jak to wszystko szybko zleci. Ja nawet lubiłam sobie robić zastrzyki 
Ja już tydzień się stymuluje i nawet nie wiem kiedy to zleciało a zastrzyki to pestkaJa dziś zaczynam stymulację. Z jednej strony jestem podekscytowany, ale z drugiej sie masakrycznie stresuję jak to będzie. W środę mam pierwszą wizytę kontrolną.

Ja nie nazwałabym tego lubieniem, ale faktycznie coś w tym jest. Taka pewność, ze umiem, ze działam …Będzie wszystko okzobaczysz jak to wszystko szybko zleci. Ja nawet lubiłam sobie robić zastrzyki