JestemMama!
Fanka BB :)
Kochana bardzo mi przykroJa się żegnam.. dzis na usg brak akcji serca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana bardzo mi przykroJa się żegnam.. dzis na usg brak akcji serca
Aaaa… No mądrego to dobrze poczytaćWydaje mi się, że mowa tu o przęcherzykach antralnych. Pęcherzyki antralne to pęcherzyki w jajnikach, które są gotowe do wzrostu pod wpływem naturalnych gonadotropin (w przypadku in vitro to są zastrzyki jakie przyjmujemy). W trakcie wzrostu pęcherzyki antralne, nie wszystkie, stają się pęcherzykami dominującymi. Gdzieś wyczytałam, że „za normalną” uznaję się liczbę kilku-kilkunastu per jajnik. Liczba kilkudziesięciu (czyli też>20) może wskazywać na zespół policystycznych jajników.
Trzymam mocno kciukiHejJuż jestem po, choć dziś pierwszy raz myślałam, że może się nie udać. Nigdy wcześniej nie miałam wątpliwości, a dziś kiedy położyłam się na fotelu i 10 minut szukali mi macicy to myślałam, że zwariuję
Mam macicę tyłozgiętą i to bardzo, taka moja budowa i uroda
Lekarz dwa razy sondę wymieniał, robili mi usg brzucha i dopochwowe i już zwątpiłam czy trafią, ale w końcu się udało
Teraz mam się nie forsować i odpoczywać
![]()
Dziękuję przydają sięTrzymam mocno kciuki![]()
Nie polecam gonitwy dużo stresu to kosztujePrzydałoby mi się trochę gonitwy, szczerze mówiąc.. A u nas terminy są masakrycznie odległe... Embriolog w marcu, wizyta przed punkcją w lipcu, będę mieć super szczęście, jeśli cokolwiek się zacznie przed końcem wakacji :-(((
Co to makramy. Pierwsze słyszę.Dziękuję przydają sięJa chyba zwariuję przez te dwa tygodnie do testu, od jutra zaczynam wyrabiać makramy, tzn. uczyć się
![]()