a no po godzinie to jeszcze możliwe. Zrozumiałam, ze na czczoChciałabym miec 25
Jeatwm chyba jedna Z rekordzistek![]()
Rozumiem, że się leczysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a no po godzinie to jeszcze możliwe. Zrozumiałam, ze na czczoChciałabym miec 25
Cieszę się Twoim szczęściem :* chociaż tam w środku jest smutek, że przecież miałyśmy razem gładzić się po tych brzuszkach...Jest mi łatwo o optymizm, bo leże i gladkam brzuszekale dokładnie pamiętam jak kilka miesięcy temu walczyłam z Wami.
Pamiętam jak po transferze wsluchiwalam się w ciało i na zmianę stresowalam się, bo ból brzucha jak na okres, a potem, bo ustąpił, a potem ze znów bolikompletne wariactwo w głowie
chciałabym, żebyście wiedziały, że to czy coś czujecie czy nie kompletnie nic nie znaczy
A ile było dziewczyn, które pisaly, że mają przeczucie, że nic z tego a potem rachciach piękna beta![]()
Na 6 listopada, ale lekarz mówi, że nie dotrwam z bliźniakami do listopadaCieszę się Twoim szczęściem :* chociaż tam w środku jest smutek, że przecież miałyśmy razem gładzić się po tych brzuszkach...
Na kiedy masz termin?
Tobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczkąNa 6 listopada, ale lekarz mówi, że nie dotrwam z bliźniakami do listopada
Jeszcze będziesz się glaskala po brzuszku, wszystko przed Tobą![]()
O bardzo dobrze, że inna klinika. Muszą się lepiej spisaćTobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczkąMy teraz przenosimy się do No.vum i tu nie transferują dwóch zarodków. A szkoda...
Ja donosiłam moje do 37+6Na 6 listopada, ale lekarz mówi, że nie dotrwam z bliźniakami do listopada
Jeszcze będziesz się glaskala po brzuszku, wszystko przed Tobą![]()
Lekarzem nie jestem ale uważam że kichaniem krzywdzy mu nie zrobiszDo tego dziewczyny dopadło mnie przeziębienie...katar i ciągle kichanie...więc te skurcze przy kichaniu tez nie pomaja zarodkowi...![]()
Ja właśnie tak mam. Lekarz kazał udać się do endokrynologa na konsultacje (od niego dostałam takie zalecenie) bądź diabetologa. 8.06 dowiem się czy muszę brać tabletki, czy wystarczy sama dietaCzy któraś z Was tak miała że glukoza miała dobra A insulina po obciazeniu była wyższa???
O nie Kochana jak hak miałam zdiagnozowana IO to moja insulina 2h pp wybiciu glukozy było 413Chciałabym miec 25