reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

czarnykot Wracam z pracy a tu taka nowina GRATULUJE kochana.
Dałaś nam nadzieje ze my z jednym zarodkiem mamy tez szanse. Teraz dbaj o siebie i o bebyska :happy:

reklama
czarnykot...suuuuuuuper!!!!! gratuluje!!!!! :-):-):-)

ja sie zastanawiam czy nie zmienic zdania co do ilosci podanych zarodków (zgodzilismy sie na 2) ...od kilku dni snią mi sie bliznieta i nie moge sobie z nimi poradzic i to mnie przeraza :-(

Asiiek w Norwegi podaja tylko jednen zarodek,zreszta ja i tak nie mialam innego wyjscia bo mialam tylko tego jedynaczka.
winki80 tutaj pierwsza wizyta jest w 8 tygodniu ciazy :szok: ale ja pojde w 6tyg,tylko ze prywatnie.Zaplace troche,ale to beda dobrze wydane pieniazki:tak:

Zastanawiam sie w ktorym miesiacu ciazy jestem ..w 4 czy w 5? Punkcje mialam 11 marca,transfer 14 marca. Liczac od punkcji,czyli zaplodnienia bedzie to 4 tydzien i 1 dzien. Dobrze mysle?

Czarnykot - gratuluje !!!

Ewelina - zgadzam się z dziewczynami, nie załamuj się i poczekaj na bete.

Kaprycha - masz racje, na następną wizytę ułożę sobie listę pytań i zamęczę nimi mojego lekarza :) a co, niech się trochę podzieli swoją wiedzą :))

Witam wszystkie-ale piszecie babeczki!!!! normalnie nie mogłam skończyć czytać ....

czarnykot-HHHHUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAA!!!!! to wspaniała wiadomość, wiedziałam że nie wytrzymasz do poniedziałku i że zrobisz test ... dlatego zaglądałam i czytałam..... wspaniała wiadomość !!!!
Meg - cieszę się ogromnie że u ciebie wszystko przebiega w porządku
ptencer -witaj -rośniesz?! pogłaszcz maluszki ode mnie po brzuszku....
Ewelina -myślę że we wtorek jak zrobisz badania wszystko będzie ok -nie trać nadziei

reklama
Do góry