reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam Was z Włoch ;) podróż zniosła średnio, teraz dużo wypoczywam, spaceruje i wyleguje w basenie :) mdłości mam głównie rano ale nie jakieś dramatyczne. W poprzednich ciążach wymiotowalam chyba ok 9 tygodnia. Piersi bolą tak samo. Boki i sutki (najbardziej). Poza tym nie czuje żebym była w ciąży :). Po tej podróży - 19h jazdy wyskoczył mi brzuch ( między kosciami biodrowymi pojawiło się wyraźne zgrubienie ale po odpoczynku zniknęło .
Podczytuje Was tu regularnie ale z komórki kiepsko się pisze.... trzymam kciuki za wizyty!

reklama
Wszystko super :-) dzidziol ma juz prawie 8 mm, serce pięknie bije. Z om termin wychodzi na 1 kwietnia z ust na 31 marca, wiec malutka różnica.
Dzis miałam samo usg jutro wizyta u mojej ginekolog.

martitta , schauma gratki wizyt ;***
ja dzwonilam do swojej przychodni na nfz , najblizsza wizyta 19 sierpnia dopiero by byla ale moge przyjsc jutro z samego rana (czyt. od 6.30) stac pod przychodnia i czekac na poranne numerki zawsze 6 wolnych , fajna sprawa tylko trzeba od samego rana czekac ale co mi tam musze isc , teraz lato to ok gorzej jak sie w zime czekalo ;OO

dzis od rana znow mdlosci ale zjadlam jogurt i banana i jest lepiej ;) no mam nadzieje ze sie jutro dostane na wizyte i znow zobacze bąbelka i zostanie porzadnie zmierzony i wyliczony termin ;)

beata, kurczaczek, witajcie.
Chyba jesteśmy w podobnej sytuacji, bo ja też bardzo długo się starałam i udało się po ponad dwóch latach.

Straszne te upały i nie widać ich końca. Ja już zaczynam się coraz gorzej czuć.

Super wieści dziewczyny ;)
A ja na jutro się szykuję to sama ciekawa jestem jaki mi termin na usg pokaże w 1 ciąży mi się pokryło idealnie 27.03 a urodziłam 15.02 także co mi tam nie pokaże to i tak zostaje z wami :p Na bank część z nas zacznie się w marcu rozpakowywać i oby dopiero wtedy :)

Cześć dziewczyny:) Ale żeście naskrobały od wczoraj:D ja mam dzisiaj w pracy tyyyle do roboty, że dopiero teraz mam chwilę żeby do Was zajrzeć :) Ja mam nadzieję zobaczyć jutro małe serduszko - nie mogę się doczekać ;-) Co do bólu piersi to strasznie bolały mnie pierwsze dwa tygodnie, teraz tylko jak się kładę na brzuchu:) Korzystam póki jeszcze mogę:tak:
U mnie wczoraj mdłości, a dzisiaj spokój:) Chyba jak mam dużo pracy to nie mam czasu na mdłości ha ha :-D

Gratuluję udanych wizyt :)

Mój mąż, zdążył się szybko oswoić z sytuacją. Kupił juz nawet pampersy rozm.2.....a widząc moją osłupiałą minę powiedział : No co.... w promocji były, przecież będą potrzebne, nie???? Nie ma to jak zaprawiony w boju ojciec....

A wiecie, że w przyszłym roku wielkanoc jest 27 marca? Więc jest możliwe, że ktoś spędzi święta na porodówce.

reklama
Do góry