reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Stacy mnie bolą na razie lekko tak do wytrzymania, ale w sumie tylko wieczorem
Polianna miłego wypoczynku :-)
Martita super, ładnie rośnie bąbelek :-D
Bluelovi trzymam kciuki żebyś się dostała jutro :-)

o kurcze święta na porodówce :p ale jaki super prezent by był :-D ja córeczkę urodziłam miesiąc wcześniej zobaczymy jak teraz będzie, ja czuje się kiepsko i przez te upały i psychicznie, jestem zmęczona, ciągle bym spała, leżę ile tylko mogę, mam nadzieję, że córeczka mi to wybaczy, jest mi niedobrze i słabo ale o dziwo apetyt mam :-D

Jeeeej też mam wyrzuty sumienia ani w domu nic nie zrobię z synem też nie poszaleję :/ Nie mam siły na nic, wracam do domu kładę się od razu do łóżka i wstaję co godzinę na 10min coś porobić po czym opadam z sił i kładę się z powrotem :/ Jeszcze te mdłości, chciałam jakoś skomponować te posiłki żeby jeść częściej ale coś lżejszego i zdrowego ale któż to miałby jeszcze czas na to.. w rzeczywistości co 3godz jak łapią mnie mdłości chwytam za byle co najczęściej jabłko lub sucharki żeby zjeść szybko by przeszło... a główne posiłki ostatnio stanowią też dla mnie rzeczy, które można zrobić szybko- pierogi z torebki, kebab czy tosty lol
Dobrze że syn obiady ma w przedszkolu bo nieźle by na tym ucierpiał

Renia ja się czuję dokładnie tak samo jak Ty :-( mój mąż ma dziś wolne to może coś fajnego stworzy do jedzenia bo ja też najchętniej bym jakieś gotowce jadła. Jutro mam zamiar porozmawiać na ten temat z moją ginekolog, bo naprawdę jestem ledwo żywa...

Pisałyście o piersiach, mnie w sumie same piersi jakoś bardzo nie bolą, tylko ma sutki wrażliwe i piersi zrobiły się ciut większe co mnie bardzo cieszy bo po pierwszej ciąży z d zrobiło mi się b.

Hej. Mam za sobą pierwszą wizytę. Na usg widać było pęcherzyk i coś na wzór zawiązku zarodka. Gin. kazała mi się zgłosić za tydzień, bo jest za wcześnie. Tak czytam Wasze posty o tym, że widziałyście już serce bijące i trochę się martwię. Myślicie, że to normalne, że jest brak widocznego zarodka w 6 tygodniu?

Oby nam szybko przeszło :sorry:O której masz jutro wizytę Martita? Ja o 11:30, będę też wypatrywać wieści od ciebie :happy: Kto tam jeszcze następny się szykuje?

reklama
Motylku moze rzeczywiscie zle obliczylas albo do samego zagniezdzenia doszlo pozniej... Tydzien to nie tak dlugo
A jak sie czujesz?

Do góry