NiaNia
Fanka BB :)
Powiedzcie mi spicie z otwartym oknem w nocy majac pociechy w pkojach u siebie????? bo ja juz nie wiem ...bo jest normalnie sauna ...ale boje sie otworzyc w nocy bo noce sa chlodniejsze i pomimo iz u mnie parno to jak powiewa to takim chlodem a wy jak spicie?
Marcel spi u siebie w pokoju i tez parówa wiec przykrywam go dopiero jak sama ide spac. właczam mu tez wiatrak, a wyłaczam o 23 jak sama usypiam.
Podobno mozna przy takich upałach spac z dzieckiem przy otwartym oknie ale trzeba wtedy załozyc czapeczkę

A moze chodzi o herbatke Nianiu???
Niania niedawno bo kilka dni temu moj maly zaczol tez tak cos wkladac raczki do buzi piastki myslam ze tak lubi bo ma to wyuczone juz w brzuszku...a co sie okazalo po 2 dniach plesniwaka wyszla taka ze zauwazylam ja pecherzyki....nalot... i dlatego mi tak lapki wpychal bo go bolalo swiedzialo...wiec moze obejrzyj go dobrze pod swiatlem..czy cos sie nie kluje....
Staram sie go nie poic w nocy bo zawsze mi się obsikuje, ale moze faktycznie jemu sie po prostu pic chciało

O rany, musze popatzrec w buźkę

No taka żóltawa w sumie jej dużo nie było mało rano zrobił kupę a potem 3 małe takie papkowate żółte....a śluz nie chyba nie w jednej może troszeczkę ale tak to nie może to tylko popuścił kuźwa głupia jestem ale konsystencja taka jak musztarda i nie dużo jej było....je więcej może dlatego co????ludzie sama nie wiem
Mnie to sie wydaje, ze to przez upały, a po drugie pewnie dajesz mu wiecej pic niz normalnie i stad kupy.
U mnie były dziś 2
nie pamietam juz od jakiego czasu. I obie był musztardowe takie jak wtedy kiedy był malusi. A u nas to nie do pomyslenia, bo zazwyczaj pomagałam mu czopkiem albo termometrem

Bo Amirek ma jakby "obca" urodę
no i to imię:-)