Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Hej hej...ja tak na chwilkę teraz wpadam sie tylko przywitać...
może macie jakieś pomysły żeby Nitce zaczęły smakować zupki?bo coś nei za bardzo je chce jeść ...a już różne były...i sama marchewka i z ziemniaczkiem i jarzynowa itp....
no ale jabłka i banany to jej chyba ukochany deserek...aż ją nagrałam jak je
możecie pooglądać jeśli chcecie...
A dziśpobudka była o 4 rano bo nosek jeszcze zapchany i już nie było spania do rana...ciutek wcześnie córka wstała ale co tam....poza tym wszystko ok:-) W połodnie dziś później zaprowadzę młodego do zerówy potem jakeiś zakupy no i porządku...bo się prasowania nazbieralo itd...eh...nie lubię, nie lubię...prasować
Miłego dnia życze Paniom...zajrzę później jak dam radę

może macie jakieś pomysły żeby Nitce zaczęły smakować zupki?bo coś nei za bardzo je chce jeść ...a już różne były...i sama marchewka i z ziemniaczkiem i jarzynowa itp....
no ale jabłka i banany to jej chyba ukochany deserek...aż ją nagrałam jak je
możecie pooglądać jeśli chcecie...A dziśpobudka była o 4 rano bo nosek jeszcze zapchany i już nie było spania do rana...ciutek wcześnie córka wstała ale co tam....poza tym wszystko ok:-) W połodnie dziś później zaprowadzę młodego do zerówy potem jakeiś zakupy no i porządku...bo się prasowania nazbieralo itd...eh...nie lubię, nie lubię...prasować

Miłego dnia życze Paniom...zajrzę później jak dam radę

no i troszke stekala w nocy.. ale nie jest zle
fajnie ci... ja bede musiala wybrac sie na zer do rodzicow... jak bede miala juz swoja dzialeczke to tez nasadze drzewek.. jabluszka.. sliwki. czeresnie i wisienki.. z krzaczkow to malinki i poziomeczki
:-)
) to mi strasznie rozmiar nie pasowal - takie male?? nie wiem jak sie przyzwyczaje;-)