hej hej
to i ja się witnę:-):-)
za nami w miarę spokojna noc, Jeremi miał problem z usnięciem coś tak starsznie się wiercił tak ok 21 usnął, tak myślę że to na te gorne zęby qrde, z dolnymi tak nie miał był spokojny a teraz nerwik mały. Na szczescie to tylko chwile trwa a jak już uśnie to spał do 6:-)
Lady jak Jeremiemu miały isć dolne zuby to mielił jęzorem po dziąsłach i pluł się strasznie, dziąsełka były troche zaczerwienione a jak już się zęby przebiły zaczerwienienie zniknęło.
Iwonko- ze zdrówkiem już u nas lepiej jeszcze tylko kaszelek męczy ale już w porządku antybiotyk zapodałam i przechodzi nam. Jeremi dostaje wit c i jakoś się trzyma. W domku fajnie ale qrde tyle roboty jeszcze że szok, teraz kłada panele w salonie została jeszcze góra ale to z czasem ehh wciaż coś. tylko kasy brak na to wszystko:-) z T szanowna hmm nie było jej tydzien to odpoczełam jak fajnie jak jej nie było. wczoraj wróciła i od razu stękanie, że plecy ją bolą że nie moze sac i takie tam a chrapie jak smok, wzięłam sobie na wstrzymanie bed jej przytakiwac a robic po swojemu bo ona sie nie zmieni już.:-) to moja babcia już tak nie stęka jak ona , mimo że jest schorowana i chodzic nie może wiele. ale cóż T lubi jak sie nią zajmuje i już. niech na mnie nie liczy na jakąs litość:-):-)
jutro idę do szkoły ehh miałam napisać 2 rozdziały pracy mgr a tu nic, masakra będzie reprymenda od promotora:-):-)
a Jeremi ma problem z kręgosłupem. Mąz był na rehabilitacji i napięcie mięsniowe jeeszcze jest ale już mniejsze ale kręgosłup jest krzywy, z jednej strony jest jakby płaski z drugiej wypukły, musimy z Nim dużo wiczyć pokazała jak i za miesiac kontrola.
Ludzie gdyby nie nasza obserwacja i zauważenie że ta lewa strona jakoś nie taka jest w ruchach to czlowiek by nigdy się nie dowiedział że coś nie tak jest. Kiedys tego nikt nie badał , dobrze że to teraz jak jest malutki bo można to zlikwidować.
Pani powiedziała że nie może jeszcze siadać bo nadwyreza kregosłup mimo że jest silny nie można. Całe szczescie że lubi w gondoli leżeć

):-)
no to tak w skrócie a teraz idę pracowac:-)
miłego dnia