reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietnióweczki 2008

Silka, aaaa w sumie nic konkretnego nie kupiliśmy, takie tam łażenie :-) To zasłonka prysznicowa (którą muszę wymienić, bo za krótka), to półeczka, to jakieś pudełka... Chcemy zrobić przemeblowanie, ale na razie zbieram koncepcje :-)

Masiek, no ta poducha jest super, ale do karmienia bliźniaków musiałabym sobie kupić dodatkową, taką bardziej stabilną ;-) Choć dla jednego dziecka, ta którą kupiłaś wydaje się być super, no i przede wszystkim do spania teraz jak znalazł :-)
Ja znalazłam coś takiego tutaj, chyba podobna, nie? Poduszka do karmienia, karmienie piersi�, laktacja, ci��a, karmienie niemowlaka

reklama
No fajna ta dla bliźniąt. Taka duża.
Jak widać nie tylko do spania się nada i karmienia ale i też można położyć w niej maluszka, a jak podrośnie i zacznie siadać będzie dobra do podparcia malca:tak:
No ja teraz sobie pomyślałam, że mi się penie przyda też po porodzie bo pewnie będę miała cesarkę, a wiadomo po niej utrzymanie maluszka na rękach nie będzie łatwe.

W ogóle fajna strona, dużo odnośników o laktacji i tp.

Witajcie mamuśki:-)
strasznie długo sie nie odzywałam,ale ciągle coś sie działo.dlatego przepraszam ze moge pisac nie na temat ale zanim Was poczytam to minie chyba miesiąc:-Dtyle tu napisałyscie-to super:tak:

Chciałam sie z Wami podzielic nasza radością:-)otóż bylismy wczoraj na Usg i dzidziuś prześlicznie sie nam pokazał:tak::tak::tak:Bedziemy mieli CHŁOPCZYKA:-):-):-)tak sie cieszymy:tak:
ale co sie okazało:szok::szok::szok:jestem w prawie w 24 tygodniu ciąży i termin miałam mieć na 7 kwietnia, a lekarz mówi ze to bardzo duży chłopak ma już 783g:szok:!!!!W związku z czym termin porodu przesunął nam sie na 25 marca:-DAle Maluszek nam zrobił psikusa.......:-Dnawet już zaczełam sie martwić czy na pewno wszystko jest w porządku, no i jak tak dalej pójdzie to jak ja urodze takie duże Dzieciątko:zawstydzona/y:Ja i mój mąż wcale nie jesteśmy ani wysocy, ani puszyści nie wiem skąd taka waga:confused::confused::confused:

A może nasz maluszek poprostu tyle przybierał a teraz zwolni tempo:confused:

Pozdrawiam Was kochane Kwietnioweczki gorąco i chyba musze zacząć zaglądać na marcóweczki:-D

No ANiu chłop jak dąb :-)

Fajna podusia kurcxze musi by ć wygodna//u mneijakby nie patzreć coraz gorżej z poza do spania..rzucam się na łóżku jak zaba.

ania bp gratuluję synka:-) no a młody tak rośnie bo pewnie ma luksusowe warunki:tak:
a tak swoją drogą, to jeszcze do kwietnia/marca może się zmienić, ale pewnie dzidziuś będzie z tych większych.
Ech ja to pewnie będę mieć maluśkiego synka, ale za to jaki zdolny kopnął mamę tak, że spadła mi gazeta, którą akurat oparłam sobie o brzucho, niezły gagatek:-D

Oj podusia się przydaje, jak się rozwalam w fotelu to upycham ją sobie by była pod plecami i wtedy lepiej mi się siedzi :tak: normalnie nobla dla kogoś kto wymyślił taką poduchę;-)

Droga Aniu, gratulacje! Powinnaś sie cieszyć że będziesz miała duże drowe dziecko, ja osobiście wolałabym mieć właśnie takie bo łatwiej go wtedy wychować :tak:

Pozdrawiam

Heja Lasencje :)

Aniu moje gratki za duzie zdrowe maleństwo chłopiec no no no to się mężulek uciesył :)

Zbyt wiele nie napisze bo zaraz musze mykac małego kąpać a potem nawet się do kompa nie dopcham..ale tera pare słow zamienie z Wami....

Tak ,mnie lac chcecie że normalnie wirtualnie mam aż czerwony tyłek..ale teraz co Wam opowiem to pomyślicie sobie że ze mnie wariatka ale co mi tam :)))

Byłam dziś w orsayu poza jedna tuniką taka ciążowa..wylukałam takie błyuszczące spodnie na rozmiar 36 czarne do tego marynarka taki sam materiał i bluzeczki białą w kwiatuszki i czarna w kwiatuszki....i taka nie to czerwona i nie to bordowa wszystko z krótkim rękawkiem..a jedna tak w prązki jasna na guziczki tez...i jedna z długim rekawkiem jeszcze w paski takie srebne nma czarnym tle cudeńka...kupiłam to .... no dobrze mnie zrozumieliście:)..kupiłam te małe 38 rozmiary i 36 :) to nic ze dopinam sie na tym etapie tylko na górny guziczek ,,,że są za bardzo obcisłe...opięte... wariatka no nie??? ale kurde jak się napaliłam to nie mogłam tego odłożyć na wieszak spowrotem mam cichą nadzieje że po porodzie w nie wejde :))) śliczne są... jak bedziecie w Orsayu... to bedziecie wiedziec o jakich mówie... :) Ale co najgosze to nie wiem jak to powiem mężowi...dał mi na ciuszki ciążowe żebym sie obkupiła zebym miała w czym chodzić.... wróci dzis wieczorem i każe sobie pokazac i co ja mu pokaże>? az sie boje..... alu mówie Wam warto było ja uwielbiam wszystko co sie błyszczy taki atłas...a dawno nie było niczego takiego a teraz taka moda ..... boze nie wiem co to bedzie ok mykam kochane... miłego wieczorku....trzymajcie za mnie kciuki bo chyba będe miałą gorący wieczór...jak mój mąż sie zagotuje jak to wszystko zobaczy....:/

reklama
Do góry