A
ada04
Gość
A ja myślałam,że tylko ja się tak szybko męczę faktycznie godzina spaceru i mam lenia...
NIEBO mnie dobijają już te nocne wstawania budzę sie trzy razy i potem zasypiam długo z brzuchem też nie wygodnie bo mi rośnie jak na drożdżach...
LADY napisz co tam twój mąż rzekł na ciuszki twe POWODZENIA;-)
MASIEK fajna poducha ja nawet nie wiedziałam,że jest coś takiego i kładzie się ja pomiędzy nogi...Lepiej się śpi??...ale zacofana jestem chyba za mało czytam
SILA jak porządki...ja mam lenia ale w tym roku mnie ominą huraaa
;-)
ANIU gratuluję dużego chłopaka
;-)
MADZIUJKA mam nadzieję,że sytuacja się poprawi i problemy znikną...ucałuj ludka cudka no i życzę powrotu do zdrowia...;-)
NIEBO mnie dobijają już te nocne wstawania budzę sie trzy razy i potem zasypiam długo z brzuchem też nie wygodnie bo mi rośnie jak na drożdżach...
LADY napisz co tam twój mąż rzekł na ciuszki twe POWODZENIA;-)

MASIEK fajna poducha ja nawet nie wiedziałam,że jest coś takiego i kładzie się ja pomiędzy nogi...Lepiej się śpi??...ale zacofana jestem chyba za mało czytam

SILA jak porządki...ja mam lenia ale w tym roku mnie ominą huraaa
;-)ANIU gratuluję dużego chłopaka

;-)MADZIUJKA mam nadzieję,że sytuacja się poprawi i problemy znikną...ucałuj ludka cudka no i życzę powrotu do zdrowia...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nic poczekamy,zobaczymy
no dobry obiadek, przytulanko i powinno facetowi przejść.
. Fakt w lumpkach można znaleźć fajne ciuszki, ja kupiłam sobie dwie bluzeczki, spódnicę na gumce i kilka malutkich ubranek dla Leona. Czasem też poluję na używane na allegro, z tym, że mi biust strasznie urósł i wolę przymierzyć za nim kupię.
u mamy kapusta z grzybami, a u teściów cała masa smakołyków.
cholipa dlaczego nie mam normalnej rodziny
i tak jak na początku byłyśmy nim zachwycone to po roku raczej już nam się nie podoba. Sis ma tego oczojebnozielonego, no już teraz gondolka już taka nie jest bo kolor zbladł, do tego niby jest obita i tp. ale taka plastikowa, a wersja spacerowa masakra, siedzisko nie rozkłada się na płasko, tylko można regulować kąt nachylenia, niezbyt gdy maluszek chce spać. Do tego całe dodatkowe wyposażenie trzeba kupować osobno i do tego ceny nie za fajne. Za maluśki koszyk montowany pod około60zł, parasolka w zależności od bajeru od 100zł...... sis ze względu na spacerówkę musiała dość szybko kupować inny wózek. Fakt wózek dobry do chodzenia po sklepach, ale nie na dziurawe chodniki. Po roku użytkowania buzza cały wózek skrzypi i jest lekko rozklekotany. Za tą kasę wymagać można chociaż trwałości. I to nie tylko mojej siostry buzz taki się zrobił, kuzynka też tak miała.