reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY powiadasz podejrzana od urodzenia....:-D:-D:-D:-D:-D
no hahahahahahahaha Dobra smialo mozecie miz imionami podsuwac pomysly ;)

Reniu no wlasnie nad Tym Sebastianem sie zastanawiam tera...kiedys dawno temu go typowałam na poczatku ciazy... ale czy to dobry chloak bedzie ja znam nie dosc ze lobuza to grubasa jednego takie go sebastioan sie zwie hahahaha:-)

reklama
No dobra, jak się wyżaliłam, to teraz coś z sensem napiszę :-)

Lady biduleczko moja.... Nie wiem jak mam Cię pocieszyć Kochana... Przytulam Cię strasznie mocnooooooooooooooooooo. I ja trzymam kciuki, by teraz się pomylił lekarz, bo jeżeli tyle razy Cię zapewniali, że to dziewuszka, to może laski mają rację i teraz lekarz pomylił jajeczka z wargami... No i ja bym na Twoim miejscu jeszcze raz się na usg wybrała, bo teraz przecież najłatwiej o pomyłki !!

NiaNiu, ja wtedy ( tydzień temu ) jak pojechałam na porodówkę, to miałam biegunkę od 3 dni i właśnie wiedziałam, że to jest " zwiastun " porodu, ale widzisz... nic nie poszło... Teraz znowu od wczoraj mam i na dodatek jeszcze ta opuchlizna... Dobrze, że mam dziś ktg, to się dowiem co i jak :tak:

Renia, właśnie ja o tym drętwieniu czytałam i wyczytałam, że to właśnie po, albo w trakcie porodu się dzieje, więc może Twoja teoria jest słuszna :tak: Ale zawsze warto sprawdzić, bo żartów nie ma :sorry2:

Kachurek, Iwonka Dzień dobry :-)

A wiecie co Wam zapomniałam jeszcze dopisac ze ta ciaza jest calkiem inna niz poprzednia bo w tamtej czylam sie swietnie...meczyla mnie tylko zgaga... i bole glowy.... i opuchlam jak swnia w koncowym etapie pomimo iz przytylam 17 kilo....brzuchol mialam rozlazly na boki...

A w tej ciazy ...mdlosci od samego poczatku wymioty....bole glowy straszne takie migrenowe....askurcze w lydkach....przytyłam juz 20 kilo a to jeszcze nie termin....i na dodatek mam brzuchol na przod wysuniety taki szpiczasty.....i zgagi niemal nic....i w tej miaalm cholerne lapczywe ataki na slodycze do tej pory mam....

Kazda ciaza inna...a juz myslalam ze to nie moze byc chlopak skoro tak ja przechodze odmiennie od poprzedniej...a jednak...widac ze nie ma co sie patrzec na to co i jak sie przechodzi bo to wychodzi w praniu takim jak u mnie w 37 tygodniu dopiero...cholera jasna nooo:crazy:

Moja ciąża tez totalnie inna. Ciągoty na całego do słodyczy. Tez myślałam, ze to bedzie dziwuszka. A tu dup..a:sorry2: Synio. Tyle ze ja wiedziałam juz od 14 tygodnia (wtedy na 70%).

No własnie przypomina mi sie jak pisalas ze boisz sie, ze to jedna bedzie chłopiec. Chyba jednak jest coś takiego ze matka czuje:happy:
Nie wiem czemu ale ja jakoś nie do końca wierzę, ze to chłopczyk. Jakoś nie przekonują mnie same jajeczka. A siusiak?:-p

Sila zycz mimkolejnego <dziewczynki> kurde niby do trzech razy sztuka ale ja nie chce cale zycie zachodzic i rodzic hahahaahhahaahahahahahahahah

A po Ktg zamelduj sie sibciorem )

Kurde moglybyscie juz rodzic wiecie?! lzy szczescia jakies by sie przydaly...hahahahahah ;):-D

Niania siusiaka nie widzialam a lekarz mowil tylko o jajeczkach pokazywal tu jedno a tu drugie i powtarzal widzi pani??? a ja... to napewno chlopczyk? i tak z 5 razy sie go pytałam a on na 100 % i dodawal ze te jajeczka juz nie znikna....

SILA Dzień dobry a może to już tuż tuż skoro znowu dostałaś biegunki no zobaczysz na KTG......będę tzrymac kciuki.....

LADY z Ciebie nie mogę......znałaś Sebastiana i to grubasa....:-D:-D:-D a jakie masz typy????????

Moja koleżanka miała coś jak twarz pokrzywianą po porodzie nie dużo ale trochę ale czemu co jak???????nie wiem.....

SILA Dzień dobry a może to już tuż tuż skoro znowu dostałaś biegunki no zobaczysz na KTG......będę tzrymac kciuki.....

LADY z Ciebie nie mogę......znałaś Sebastiana i to grubasa....:-D:-D:-D a jakie masz typy????????

Moja koleżanka miała coś jak twarz pokrzywianą po porodzie nie dużo ale trochę ale czemu co jak???????nie wiem.....

Ja sie zastanawiam nad Sebastianem ,Aleksem,Olivierem,Oskarem,... i nic mi nie przychodzi do glowy innego...i chce takie imie by sie duzo nie roznilo od Dominika...

Wiec teraz licze na Waszą pomoc!.

No widzisz Sila pokrzyczalas i juz lepiej:-D-super, no i masz racje sprawdzic tylko ze oni mi powiedzieli ze raczej z tym nic nie zrobia ale zeby czuwac to czuwam:tak:, martwilabym sie jakbym cisnienie miala wysokie, a ja ma 120/80 (bez ciazy niskocisnieniowiec 90/60:tak:)

Niania no ja mialam 2 ciaze i kazda inna raz na chlopca raz na dziewczynke, i teraz se uroilam ze jest taka sama jak z corcia:tak: a tu zonk:crazy:, noooo chyba ze nie;-):-D, kobieta to dziwna istota takze wszystkiego sie mozna spodziewac:-D

Lady co do imienia to ja Sebastiana znam jednego, nie glupi ale zadowolona jestem ze sie wycofalam:-D, no i kobieto moze idz na to USG bo my tu wariacji dostaniemy:-D, no jak to jajka bez najwazniejszego:-D

Renia teraz mam wizyte u mojej lekarki 9 kwietnia tazke powiem jej ze lekarz mi powiedzial w szpitalu ze to chlopiec ze dopatrzy sie jader i wymusze na niej by mi to sprawdzila dokladnie...chopcby mialo to ja kosztowac przedluzeniem wizyty....tazke do srody nie daleko...

reklama
Dziewczyny, ja czuję, że nawet pod oczami podpuchłam i się kurczaczki boję, żeby przypadkiem nic złego się nie działo :baffled: Mały dziś jeszcze się nie wiercił, a zawsze się wierci do tej pory... Kurde, nie wiem czy mam czekać do ktg do 18tej, czy iść na Izbę sprawdzić... Kurde... Wyjdę na panikarę... Poczekam jeszcze pół godzinki, może się Ali obudzi...

Lady z całego serducha życzę Ci dziewczynki !!!!!!!!!!!!!! Trójeczka to fajnie... Wesoło w domku !! Ja tam chciałabym trójeczkę, ale zobaczymy jak to będzie po tym jednym małym wredziołku... Czy jeszcze będę miała ochotę :-D

A imionka... Sebastian fajne:tak::tak::tak:... A jakie jeszcze inne masz typy ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry