reklama

Kwietnióweczki 2008

Reniu ---- a wiesz ze zawsze Wam tu powtarzalam ze pomimo usg ze bedzie dziewczynka czuje stracxh ze bedzie chlopczyk.... i sie tego bałam nie wiem moze to wlasnie jakies przeczucie wewnetrzne bylo! bo i wozeczek niebiski kupiłam i posciel tez do niego w niebieskie sloniki a moglam przeciez juz roozwe no nie? kurde sama nie wiem...moze to intuicja byla? aj....

I jeszcze jak doczytałam ze ingrid tez urodzila i coreczke... to ja musialam miec naprawde pecha ze na 100% usg ze dziewczynka bedzie okazal sie jednak w etpaie tym ze chlopczyk jeju przbolewam...jak nie wiem hahaah:tak:

reklama
LADY kochana przytulam....:-):-):-):-):-):-):-) a męża olej oni nie rozumieją takich spraw...

RENIU witam jak kawka smakuje....:-):-):-)

SILA już bliżej niż dalej cierpliwości kochana.....

IWONKA witaj.....

NiaNiu,Kachurku dzień dobry....:-)

ja jem śniadanko zjadłam 3 kromki i czuje sie jak przed śniadaniem nie mogę się obejść bez jedzenia dziś chyba....a i ten krzyż mnie znowu łupie dziad jeden....

Heja Adi.... oj przydało by mi sie takie przytulanko w realu... jakies oparcie wsparcie ...Ja jeszcze snaidania nie jadlam nawet nie chce mi sie zagladac do lodowki no ale jak wspiomnaialm na knysze bym pojechala hahahah:-)

A swoja droga ja mialam tylko jedne USG i tylko maz i lekarka sa pewni:laugh2: bo ja nie widzialam i jak sie urodzi dziolcha:-D:-D:-Dno to beda jaja a wlasciwie ich brak;-)

Alus jakby co to my Ci pomozemy z imieniem
MOje propozycje:
Natan
Oskar
Sebastian

A moze moj Fabian;-):-D cudny chlopak:rofl2:

dzien dobry wszystkim, mam dzis okropny nastrój, pogoda do d....., męzuś w Warszawie, a ja cały dzien muszę czekac az wróci, bo mieszkamy nad morzem. Chyba zaraz wywalę się do łóżeczka i nie będę wstawała do jego powrotu. W ogóle cisnienie dziś wariuje i jakos mnie tak zarzuca jak chodzę:baffled:
Lady, ja wiem, ze zabrzmi to banalnie, ale trzym się, bo ważne jest, zebyś szczęśliwie urodziła zdrowego dzidziusia, a jak go już zobaczysz od razu pokochasz całym sercem i zapomnisz, ze miał być dziewczynką. Buziaki i uszy do góry, nie mozesz teraz się smucic, bo Twojemy synusiowi będzie przykro.:-(

A wiecie co Wam zapomniałam jeszcze dopisac ze ta ciaza jest calkiem inna niz poprzednia bo w tamtej czylam sie swietnie...meczyla mnie tylko zgaga... i bole glowy.... i opuchlam jak swnia w koncowym etapie pomimo iz przytylam 17 kilo....brzuchol mialam rozlazly na boki...

A w tej ciazy ...mdlosci od samego poczatku wymioty....bole glowy straszne takie migrenowe....askurcze w lydkach....przytyłam juz 20 kilo a to jeszcze nie termin....i na dodatek mam brzuchol na przod wysuniety taki szpiczasty.....i zgagi niemal nic....i w tej miaalm cholerne lapczywe ataki na slodycze do tej pory mam....

Kazda ciaza inna...a juz myslalam ze to nie moze byc chlopak skoro tak ja przechodze odmiennie od poprzedniej...a jednak...widac ze nie ma co sie patrzec na to co i jak sie przechodzi bo to wychodzi w praniu takim jak u mnie w 37 tygodniu dopiero...cholera jasna nooo:crazy:

LADY szkoda,że mnie nie ma u rodziców bysmy se skoczyły razem na knyszę.....:-p:-p:-p:-p bo zreć mi się chce nie jeść.....nie wiem za co chwycić mam w tej chwili....

ASIU witaj kurcze przypomniałaś mi też mam lody....:-p:-p:-p:-p

Adus witaj

No wlasnie Lady Ty od poczatku bylas podejrzana:-D;-):tak:;-):-D

Kurde Reniu podejrzana to ja jakas jestem od urodzenia hahaahah:-D

dzien dobry wszystkim, mam dzis okropny nastrój, pogoda do d....., męzuś w Warszawie, a ja cały dzien muszę czekac az wróci, bo mieszkamy nad morzem. Chyba zaraz wywalę się do łóżeczka i nie będę wstawała do jego powrotu. W ogóle cisnienie dziś wariuje i jakos mnie tak zarzuca jak chodzę:baffled:
Lady, ja wiem, ze zabrzmi to banalnie, ale trzym się, bo ważne jest, zebyś szczęśliwie urodziła zdrowego dzidziusia, a jak go już zobaczysz od razu pokochasz całym sercem i zapomnisz, ze miał być dziewczynką. Buziaki i uszy do góry, nie mozesz teraz się smucic, bo Twojemy synusiowi będzie przykro.:-(

No juz zaczynam miec wyrzuty sumienia ze tak nad tym ubolewam...kiedys moj starszy syn mu jeszcze powie ze plakakalam ze nie urodzil sie dziewczynka i sie na mnei obrazi jeszcze hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry