reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień doberek!
Lady bidulko to musiałaś szok przeżyć! Czy widziałaś ogonek czy tylko jajeczka, bo jajeczka i wargi sromowe mogą wygladać podobnie na usg. U mojego to ewidentnie widać jeszcze ogonek.Ale naprawdę najważniejsze żeby dzidziuch był zdrowy! Ja chyba przy drugim dziecku nie będę chciała określania płci.

Ingrid Dziudziulka cuuuuuuuudna!

Nianiu ja też mam tę ksiązkę język niemowląt i sobie ją podczytuję ale na razie nie bardzo mogę zajarzyć tego łatwego planu. Na razie taka sucha wiedza mi nie wchodzi. Jak w końcu Mały sie zdecyduje wyjść będę miała z kim ćwiczyć to może ta teoria wyda mi sie bardziej sensowna.

Iwonka a Ty codziennie taki ranny ptaszek! Chyba nie sprawi Ci trudności poranne wstawanie do dzidzi!

reklama
No czesc dziewczyny fajnie jest mieć Ws przy sobie choć na taką odleglosc...dziekuje za te pocieszenia i wogole za wszystkoe za trosske i iii...nie wiem co jeszcze....

wczoraj ciezki dzien byl nie moglam zasnac ciagle myslalam i plakalam z mezem sie poklocilampowyzywal mnie od idiotek.. bo ham jeden nie rozumie co to znaczy sie do czegos przywiazac...jakby mi od samego poczatku ciazy powiedzili ze bede miala chloopca to chlopca ok...i mialby swoje imie i wogole...a le mi mowili pierwszy raz na 3d 4 d w 26 tygodniu ciazy ze dziewczynka na 100% ze nie ma innej opcji potem drugie 3d w 31 tygodniu i moja lekarka niedawno 8 marca jak w szpitalu byłam...a tu takie cos... i nie ma pomylki napewno tym razem bo dziecko miaalo tak nozki rozkraczone ze szok... i centralnie bylo widac jajeczka naprawde dwa jaderka...tego nie mozna sie chyba wyprzec i pomylic nawet z opucnietymi wargami sromowymi u malej niuni....wiec juz nie robie sobie nadzieji....

Ciuszki pochowałam dziewczece w innej szafie w worku nma smieci... i se tam beda lezaly bo chyba cudow nie ma...choc nie bede sie oszukiwac... trzymam je a noz ale juz sie nastawiam na chlopca no musze.... rozczarowałam sie strasznie... i tak mi smutno jeszcze nawet mi nie przeszlo w nocy wogole nie spałam ciagle myslalam a dlaczego??? a czemu chlopiec? a czemu teraz dopiero o tym sie dowiaduje? a po co mi bylo wqiedziec kto tam mieszka?ajjj mowie wam sto pytan...na ktore nie znam odpowiedzi... widocznie Bozia tak chciala ....tylko najgorsze ze kazdego dnia jak dziecko dorasta w Twoim łonie i Ty dojrzewasz wraz z nim ze swoja myla w przekonaniu ze to dziewczynka to trudno z dnia na dzien przyjac do siebie ze nie ma zadnej coreczki tam..jejuuuuuu ale to ciezkie nawet nie sadzilam....to tak jak pozegnanie z czyms co nigdy nie powroci....jeju to zabrzmialo jak na jakiejs stypie...nie no jednym slowem ciagle mysle o tym nie daje mi to spokoju...ale co zrobic...to nie tragedia...to wielkie rozczarowanie tylko./.... no nic laseczki i jak ja dam mu na imie teraz?jeju jak se przypomne ze ciagle Sandra Sandra Sandrunia do malenstwa sie zwracalam a teraz? uuuuu....nie mam pomyslu jak go nazwac teraz jak przerabiam te imiona to zadne mi sie nie podoba...do zadnego nie mam sentymentu...Mysle o Sebastianie...kurde Alexie...pierdziele ale to ciezko jak nie wiem co....

Dobra lepeij powiedzcie mi czy juz ktoras sie rozdwoila??? i jeszcze jakies zrzadzenie losu jak odpalilam laptopa to mi sie pkazalo niebieskie tlo i zwalanie pamieci systemu nie wiem co sie dzieje wiec jest nie zaciekawie bo musze siedziec na mojego meza kompie wiec niesety znowu bedzie mnie tu mniej...bo on zlosliwy i mi nie da a tak go wczoraj powyzywałam bo tak mnie wkurzyl zero wsparcia zero taotalnie zero....

popoludniu jade do sklepu z ciuszkami dzieciecymi no nic trzeba szafe uzupelnic bo jak wyjelam wszystkie rzeczy dla malej to nic mi prawie tam nie zostalo ....

Hej laski !!!!!!!!!!!
Dziś mam takiego doła jak stąd do kosmosu :-(:-(:-(:-(:-(:-( Tak spuchłam, że wyglądam jak chomik, tylko gigantyczny :-(:-(:-(:-(:-(:-( Kur** kiedy to się w końcu skończy :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Dzien dobry

Lady nie wiem ale to jakos do mnie nie przemawia:no:, skoro na 3 usg w tym 3D potwierdzili ci ze dziewczynka to czemu tak sie uczepilas, same jaderka to nie wszystko jeszcze jest kikutek i on sie nie pojawia i nie znika tak oooo:-(, ale jak juz Iza wspomniala naprawde to moga byc opuchniete wargi sromowe, bo ptaszka widzialas? male dziewczynki sie z powiekszonymi cycuszkami rodza tak hormony buzuja, zanim zaczniesz wymieniac szafe, idz i sie upewnij do zupelnie innego lekarza tylko mu nic nie sugeruj:tak:, poprostu zrob USG i niech ci powiec plec, i zobaczysz co wtedy, jak on powie ze SYN wtedy skompletujesz mu jakies dresiaki:tak:

U mnie ok
Z tym dretwieniem twarzy, to nie wiem czy ktoras juz rodzaca tak miala ze w czasie porodu powykrecalo jej twarz i rece:baffled:, ja mialam tak przy obu i se tlumacze ze maly juz teraz tak nisko zszedl ze mnie gdzies uciska i stad te dretwienie, tak se tlumacze bo nikt mi tu nie chce powiedziec:dry:, nie jest to mile i jak sie dzisiaj powtorz to podjade na porodowke nie obadaja

Zycze milego dzionka a ja ide wypic kawke i czekam az moja brac wstanie bo sie rozleniwili i jeszcze spia:szok:

Lady myślałam o Tobie cały wieczór i dziś od rana:happy: Mam nadzieje, ze się trzymasz dzielnie. Jestem z Tobą.

Sila moze to jakiś znak?;-):-p

Podobbo przed porodem dostaje się np. biegunki (u mnie się sprawdziło). Organizm się oczyszcza naturalnie:tak:

Ja mam dziś:baffled:

No cześc Wam...No Sila jeszcze toszke ..to zwiastun przeporodowy nasz chomiczku hihihi:-D jeszcze troche i wody same Ci odejda....nieprzejmuj sie opuchlizna mi jej brakuje na palcach tylko mama ale przede mna jeszcze dluuugieee 18 dni wiec zdaze przypominac jeszcze sloneczko....

Reniu no pisiorka nie widziałam tylko jaderka dwa.... i wiesz nie chce juz chodzic po lekarzach bo nie chce se robic nadzieji...co ma byc to bedzie...i tak mocno bede kochac a kiedtys mu chiolera wypomne ze mial byc dziewczynka hahaha:-)

Nie no jest ok...ma byc chlopak bedzie chlopak tylko poki co bez imienia!

Ogolnie samopoczucie do dupy mam.... moze do rodzicow pojade na obiad bo mi sie nie chce gotowac...ale knysze bym wciagnelam nawet nosem hahaha:-)

Nianiu----- dzieki! pewnie ze sie trzymam no nie mam wyjscia nie moge przeciez lazic i szochac bo we mnie zdrowe dziecko siedzi ;) wec nie powinnam miec powodow do zmartwien...wczoraj swoje wyplakalam a dzis juz jest dzis... nastawiam sie pozytywnie wczoraj byl szok...dzis juz szokiem jest wybor imienia hahahahaha:-)

Lady ja nie chce ci robic nadziei bo nie tego potrzebujesz ale ja bym sie az tak nie przestawiala, jak chcesz pokupuj neutralne ciuchy, co by ONA w dresiakach dziwnie nie wygladala:happy:, a ztego co pamietam to wozio masz niebieski:sorry2:, a moze ty cos czulas juz dawno tylko nam nie mowilas;-):-D

NiaNia hellol

reklama
LADY kochana przytulam....:-):-):-):-):-):-):-) a męża olej oni nie rozumieją takich spraw...

RENIU witam jak kawka smakuje....:-):-):-)

SILA już bliżej niż dalej cierpliwości kochana.....

IWONKA witaj.....

NiaNiu,Kachurku dzień dobry....:-)

ja jem śniadanko zjadłam 3 kromki i czuje sie jak przed śniadaniem nie mogę się obejść bez jedzenia dziś chyba....a i ten krzyż mnie znowu łupie dziad jeden....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry