Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Dzień doberek!
Lady bidulko to musiałaś szok przeżyć! Czy widziałaś ogonek czy tylko jajeczka, bo jajeczka i wargi sromowe mogą wygladać podobnie na usg. U mojego to ewidentnie widać jeszcze ogonek.Ale naprawdę najważniejsze żeby dzidziuch był zdrowy! Ja chyba przy drugim dziecku nie będę chciała określania płci.
Ingrid Dziudziulka cuuuuuuuudna!
Nianiu ja też mam tę ksiązkę język niemowląt i sobie ją podczytuję ale na razie nie bardzo mogę zajarzyć tego łatwego planu. Na razie taka sucha wiedza mi nie wchodzi. Jak w końcu Mały sie zdecyduje wyjść będę miała z kim ćwiczyć to może ta teoria wyda mi sie bardziej sensowna.
Iwonka a Ty codziennie taki ranny ptaszek! Chyba nie sprawi Ci trudności poranne wstawanie do dzidzi!
Lady bidulko to musiałaś szok przeżyć! Czy widziałaś ogonek czy tylko jajeczka, bo jajeczka i wargi sromowe mogą wygladać podobnie na usg. U mojego to ewidentnie widać jeszcze ogonek.Ale naprawdę najważniejsze żeby dzidziuch był zdrowy! Ja chyba przy drugim dziecku nie będę chciała określania płci.
Ingrid Dziudziulka cuuuuuuuudna!
Nianiu ja też mam tę ksiązkę język niemowląt i sobie ją podczytuję ale na razie nie bardzo mogę zajarzyć tego łatwego planu. Na razie taka sucha wiedza mi nie wchodzi. Jak w końcu Mały sie zdecyduje wyjść będę miała z kim ćwiczyć to może ta teoria wyda mi sie bardziej sensowna.
Iwonka a Ty codziennie taki ranny ptaszek! Chyba nie sprawi Ci trudności poranne wstawanie do dzidzi!

, skoro na 3 usg w tym 3D potwierdzili ci ze dziewczynka to czemu tak sie uczepilas, same jaderka to nie wszystko jeszcze jest kikutek i on sie nie pojawia i nie znika tak oooo:-(, ale jak juz Iza wspomniala naprawde to moga byc opuchniete wargi sromowe, bo ptaszka widzialas? male dziewczynki sie z powiekszonymi cycuszkami rodza tak hormony buzuja, zanim zaczniesz wymieniac szafe, idz i sie upewnij do zupelnie innego lekarza tylko mu nic nie sugeruj
, poprostu zrob USG i niech ci powiec plec, i zobaczysz co wtedy, jak on powie ze SYN wtedy skompletujesz mu jakies dresiaki
, ja mialam tak przy obu i se tlumacze ze maly juz teraz tak nisko zszedl ze mnie gdzies uciska i stad te dretwienie, tak se tlumacze bo nikt mi tu nie chce powiedziec
, nie jest to mile i jak sie dzisiaj powtorz to podjade na porodowke nie obadaja
Mam nadzieje, ze się trzymasz dzielnie. Jestem z Tobą.
jeszcze troche i wody same Ci odejda....nieprzejmuj sie opuchlizna mi jej brakuje na palcach tylko mama ale przede mna jeszcze dluuugieee 18 dni wiec zdaze przypominac jeszcze sloneczko....
, a moze ty cos czulas juz dawno tylko nam nie mowilas;-)