reklama

Kwietnióweczki 2008

Heh... To robimy dokładnie to samo :-D Ja właśnie obejrzałam durnego Big Brothera, teraz Na Wspólnej, podjadam paluszki i zaglądam co tam na BB :-D Oooooooooo........... i właśnie mam skurcz :-D:-D:-D:-D Ciekawe jak tam Lady.....

no nie moge ale się usmiałam z tego.....ooooooo...właśnie mam skurcz...mi jak ręka odjął....minęło btylko trochę pobolewa.....

i też się zastanawiam co u lady mam nadzieję,że zglądnie do nas....

reklama
Ada :-D Dobrze, że Ci przeszło, ale przynajmniej wiesz, że Amirek się powoli już do wyjścia szykuje :tak: A Lady biduleczka może zasnęła z wrażenia ??

No i zastanawiam się co u Mai ?? I Kasieńki... Pusto tu bez tej KOZUCHY ;-);-);-):-D:-D:-D:-D

no właśnie jakaś pozytywna strona tych skurczy....:-):-):-) przynajmniej wiem co tzn przepowiadające.....

MAJA ma problem z dyskiem w kompie ale odezwię się tylko jak kupią nowy.....i sama jestem ciekawa jak tam z karmieniem u niej....

a KASIA koza jedna też nie ma czasu zakochana w swych jajeczkach....każda z nas pewnie się tak zakocha...:-) :happy:

Hehe... Ja już też chciałabym mieć swoje jajeczka po drugiej stronie brzuszka :-D:-D:-D:-D

Właśnie poszłam do kuchni z ogromniastą ochotą na colę z lodem i pewna byłam, że za chwilkę łyknę te pyszności, a tu coli ni ma :szok::-(:szok::-(:szok: Piotrek wszystko wypił :crazy: Pojechał na zakupy, więc pewnie kupi, ale dziś się już nie napiję, bo mi nie pozwala... :crazy: Mówi, że to świństwo i szkodzi maluszkowi :sorry2: A już miałam taką nadzieję, że ja się napiję, a On się nie dowie :-D Też macie taką ochotę na colę ??

Lady a ja Ci powiem że Ci strasznie bardzo zazdroszczę:tak: ja bardzo chciałam samych chłopaków, T chciał córcię i stąd nr 3:-D Ściskam bardzo. Ale rozumiem bardzo dobrze;-)

Ingrid córcia prześliczna:-)

Aduniu moje przepowiadające to ostre bóle kręgosłupa na odcinku gdzie nery i biodra, twardnienie podbrzusza i napięcie brzucha, boli masakrycznie. Ale spoko;-):-)

Silka i co na porodówę jedziesz:confused: Dawaj znaki. Ja colę piłam z Lilem w ciązy do 5 miesiąca codziennie, bo nie mogłam sobie odmówić :p

Reniu fajnie że z Młodym ok:-). Serio zaciekawionam tym drętwieniem twarzy. O co chodzi...:dry:

Kasia, Maju gdzie Wy??????????????????

Widzę, że Kwietnióweczki już śpikają... Tylko My z Adą nie mamy o robić, bo chłopów w domu brak :-D:-D:-D:-D Ale mi też już się oczka zamykają, więc chyba zaraz sobie zasnę :tak:

Jakbym się już tu dziś nie pojawiła, to życzę dobrej nocki laseczki !!!!!!!!!!!!!!!! Może tej nocy któraś z Nas się rozdwoi ?? Iza ?? Iwonka, Asia ?? Może ja ?? Hehe... Cuda się nie zdarzają ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

Dobranoc

Lucky dobry wieczór :-)

Ja zwarta ( a może raczej rozwarta ;-);-);-):-D:-D:-D ) i gotowa, żeby na porodówkę jechać, tylko widzisz mój synek jakiś taki nie zdecydowany :sorry2: Jak chciał już wychodzić, to Mu nie pozwolili, a teraz się Mu odwidziało i będzie siedział jeszcze 1,5 tygodnia :sorry2: Wredzioł mały ;-):-D A Ty masz nie ciekawe te przepowiadające... Poprzednim razem miałaś krzyżowe bóle porodowe ?? Podobno są dużo gorsze od tych normalnych ??

A ja już spać miałam, ale jak Lucky zajrzała, to jeszcze chwilkę zostałam :tak::rofl2::happy:

LUCKY wiatm...no właśnie też miałam dziś takie krzyżowe aż ciągnęło do dołu i nogi bolały....no na pewno te porodowe to przyjemnych nie należą jak mnie wezmą z krzyża patrząc że przepowiadające mi się tak zaczęły...wiecie co znowu siadłam i mnie boli jak leżałam to mniej.... prosty wniosek leżeć plackiem i się nie ruszać....:-D:-D:-D:-D:-D

SILA mój przylezie gdzieś za godzinę najpóźniej....a mi się spac jeszcze nie chce pomęczę jeszcze mojego męża psychicznie jak wróci...poczekam....a fakt reszta kwietniówek to pewnie w kolejce na prodówkę sie ustawiła....:-):-):-)

SILA mój wczoraj przytaskał do domu pepsi i kazał mi jej nie pić ale po trochu popijam se:sorry2::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobry wieczorek wszystkim, dziewczyny napiszcie mi jak odczuwacie skurcze przepowiadające, czy tylko twardnienie i ból brzuszka czy czasem tez jest to silny ale chilowy ból plecków bardzo nisko, tuz nad tyłeczkiem?miałam dzis takie bóle w szkole rodzenie, i nie wiem czy to spowodowane było niewygodą czy to jakies oznaki mojego organizmu przed godziną zero? muszę sięwam pochwalić, że udało nam się przed chwilką własnie sprzedac stary samochód, a myslelismy już, że nie da rady! będzie na wózeczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry