Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
LADY - no SZOK normalnie przeżyłam, jak przeczytałam co u Ciebie!!! Ale jeszcze nie wszystko stracone - lekarze często mylą dziewczynki z chłopcami bo przed porodem pod wpływem hormonów żeńskich wargi sromowe dziewczynek pęcznieją i wyglądają jak męskie klejnociki!!!
Dlatego nie trać nadziei - może jednak ten lekarz miał zeza i coś tam mu się pomylnęło!
A jak Ci się synuś urodzi, to na pewno też będziesz go kochała mocno i będziesz dla niego najlepszą mamusią na świecie!!! Tak jak dla Dominisia!!!
No nie wiem, jak Cię tu pocieszyć kochanie, wszystko się ułoży a Ty już nie płacz i nie smuć się, bo dzieciątko to odczuwa wszystko...
Ciekawa jestem czy jeszcze komuś takie niespodziewajki się przydarzą
Może nawet i mi, bo się ostatnio rozochociłam i zaczęłam kupować sukienki - i dostanę po łapach 
Dlatego nie trać nadziei - może jednak ten lekarz miał zeza i coś tam mu się pomylnęło!
A jak Ci się synuś urodzi, to na pewno też będziesz go kochała mocno i będziesz dla niego najlepszą mamusią na świecie!!! Tak jak dla Dominisia!!!
No nie wiem, jak Cię tu pocieszyć kochanie, wszystko się ułoży a Ty już nie płacz i nie smuć się, bo dzieciątko to odczuwa wszystko...
Ciekawa jestem czy jeszcze komuś takie niespodziewajki się przydarzą
.
a akcja no to tylko tyle, że skurczybyki od czasu do czasu i zwiększona ( oj bardzo ) wydzielina ( śluz ) 
i muszę Ci powiedzieć, że masz PRZEśLICZNą CóRECZKę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raz jeszcze gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja właśnie obejrzałam durnego Big Brothera, teraz Na Wspólnej, podjadam paluszki i zaglądam co tam na BB