reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY - no SZOK normalnie przeżyłam, jak przeczytałam co u Ciebie!!! Ale jeszcze nie wszystko stracone - lekarze często mylą dziewczynki z chłopcami bo przed porodem pod wpływem hormonów żeńskich wargi sromowe dziewczynek pęcznieją i wyglądają jak męskie klejnociki!!!
Dlatego nie trać nadziei - może jednak ten lekarz miał zeza i coś tam mu się pomylnęło!

A jak Ci się synuś urodzi, to na pewno też będziesz go kochała mocno i będziesz dla niego najlepszą mamusią na świecie!!! Tak jak dla Dominisia!!!

No nie wiem, jak Cię tu pocieszyć kochanie, wszystko się ułoży a Ty już nie płacz i nie smuć się, bo dzieciątko to odczuwa wszystko...

Ciekawa jestem czy jeszcze komuś takie niespodziewajki się przydarzą :) Może nawet i mi, bo się ostatnio rozochociłam i zaczęłam kupować sukienki - i dostanę po łapach :)

reklama
Silka - chodź już urodzimy wreszcie, bo teraz to już stresa załapałam totalnego :szok:.
Jak tam u Ciebie akcja postępuje?

Renia - mnie ten suwaczek nie drażnił, bynajmniej wiedziałabym ile dni jestem "przeterminowana", ale głupio to trochę wyglądało :) no to wywaliłam...

Hejka Ingrid!!!

Nareszcie jesteście z Helenką z powrotem na łonie cioteczek BB :))

Czy i Ty pozwolisz nam czerpać z Twoich doświadczeń? Bo mamy już tu kilka mamusiek rozdwojonych i ich wiedza bardzo nam się tu przydaje i na pewno jeszcze w przyszłości przyda.

Ooch, jakie cudne maleństwo, śliczna śpiąca królewna o usteczkach jak płatki róży!!!
I jak ładnie ubrana :) Widać, że mamusia o nią dba :)

Jak przybrała już na wadze?

Hej Ingrid!!!Ja ogólnie dobrze się czuje......dziękuje....ty mi lepiej powiedz jak ci minął poród i jak się czujesz ogólnie???Jak Helenka się czuję????:-)

Silka - chodź już urodzimy wreszcie, bo teraz to już stresa załapałam totalnego :szok:.
Jak tam u Ciebie akcja postępuje?

Renia - mnie ten suwaczek nie drażnił, bynajmniej wiedziałabym ile dni jestem "przeterminowana", ale głupio to trochę wyglądało :) no to wywaliłam...

Iza, no dobra... dawaj na porodówkę !! Idziemy rodzić, bo mi też nie podoba się taki stan rzeczy :no: a akcja no to tylko tyle, że skurczybyki od czasu do czasu i zwiększona ( oj bardzo ) wydzielina ( śluz ) :baffled:

Nie no, nie dam rady Was przeczytać gaduły jedne! Próbowałam ale to jest nie do zrobienia przy tak regulowanym czasie, jaki daje Ci spiące jak ważka dziecko. Wyprodukowałyscie prawie 100 stron od zaledwie 20 marca kiedy byłam tu ostatnio. Mam nadzieję, że jakos załapie co tam u was słychać w toku dalszych relacji.

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za gratulacje, ciepłe i urocze, dziewczynki (a moze powinnam wymazać ten ostatni przecinek) . Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo mi Was brakowało- technicznie i emocjonalnie. Pierwsze dni zupełnie zielonej mamy są totalnie trudne. Zwłaszcza, że wróciłam do domu z dzieckiem, które nawet nie miało doby i ważyło zaledwie 2800. Ryczałysmy obie prawie pół pierwszej nocy w domu. Straszny był ten strach!!! I bezsilnosc. A dziecku dolegał jedynie pierwszy w życiu ból istnienia.
No ale wreszcie mamy neta wiec będę mogła sie na Was wspierać (bo mi chyba pozwolicie?) i z Wami przez te wszystkie etapy kroczyć.

Ingrid super, że już jesteś :tak: i muszę Ci powiedzieć, że masz PRZEśLICZNą CóRECZKę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raz jeszcze gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co Kwietnióweczki z wieczorka porabiają ??

reklama
Heh... To robimy dokładnie to samo :-D Ja właśnie obejrzałam durnego Big Brothera, teraz Na Wspólnej, podjadam paluszki i zaglądam co tam na BB :-D Oooooooooo........... i właśnie mam skurcz :-D:-D:-D:-D Ciekawe jak tam Lady.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry