reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY tak czytam czytam i m i też dziwnie nie chodzi o to,że chcę ci nadzieję robić,ale skoro było widac jajka to gdzie kiełbaska się schowała.....też nie kapuję.....

reklama
No dobra Lady :-D jakos do srtody wytrzymam:-D;-), i nie To poobraca z kazdej strony:-D i ci powie, i nie wyrzucaj tych kiecek jeszcze;-), a dla chlopca to moze OSKAR. DOMINIK i OSKAR:rofl2:

Sila dzieki kurde wiesz wez moze potrzasaj brzuszkiem moze Alanek spi....

Ada a moze pisiorek byl tylko lekarz mi o nim nie powiedzial ale ja tam ogonka nie widzialam... moze sie nie znam...a lekarz moze nie wpomnial o tym bo jak mowa o jadrach to moze naturalna rzecz dla niego ze siusiak tez musi byc... nie wiem juz...

Ok ja juz mykam bo odkurzyc trzeba cos buzaim Was mocno!!!!!i dzieki za wszystko!!!!!!:-D

a muszę ci Lady powiedziec że też znam jednego Sebastiana i fajny chłopak z niego....

SILA jak tak strasznie spuchłaś to może sprawdź ciśnienie...a może faktycznie to przed porodem samym....a dzieci przed porodem się nie ruszają bądź mało sie ruszają....zjedz coś słodkeigo....

Niania siusiaka nie widzialam a lekarz mowil tylko o jajeczkach pokazywal tu jedno a tu drugie i powtarzal widzi pani??? a ja... to napewno chlopczyk? i tak z 5 razy sie go pytałam a on na 100 % i dodawal ze te jajeczka juz nie znikna....

Lady to jakiś lekarz w szpitalu moze niedoświadczony. Mnie moj ginio straszył ze duże dzicko i kiedyś poszłam do innego po zwolnienie i mi mówi że mała jest malutka i że nie będzie duża a poźniej poszłam do tego lekarza co Masiek poleciła i ten mówił ze usg też trzeba umieć obsługiwać i \dziecko nie jest małe raczej wynika z jego odczytów ze duże. Moze sie coś temu giniowi w szpitalu sie pomerdało. Zresztą podobno najłatwiej płec dzicka określić chyba 6 miesiacu

Iza sie nie pojazwiła dzisiaj - moze na porodówce !!!!!

Kobiety czy Was też tak w dupci boli, ja naprawde nogi prawej do góry nie daje rady podnieść!!! ciągnie jak jasna ch....

Nie mam jak sprawdzić ciśnienia niestety... A Alanek właśnie się poruszał chwilkę, więc jest ok :tak: Ale teraz jak spojrzałam na swój brzuch i zobaczyłam jakie straszne rozstępy mi wylazły, to jeszcze bardziej mi się humor pogorszył :baffled::-(:baffled::-(:baffled::-(:baffled::-( Kur** w ostatnich dniach ciąży mi wylazły :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

No fakt IZA się nie pojawiła może rodzi.....:-)

ASIU mnie tak ciagnie z tyłu,że tak powiem.....ale to ponoc dziecko sie obsuwa i uciska więc może tuż tuż....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry