Hej Babeczki!!!
Sory, że dopiero teraz wpadam, ale z rana miałam męża w domku dłużej, potem pojechałam zwrócić ten bubel-prostownicę, opłaciłam obiady i wycieczkę synka, odebrałam go ze szkoły a zaraz znowu lecimy w teren - opłaty trzeba porobić...
Lady - Sebastian to cudo imię! Jakby mi się facecik drugi urodził to bym tak go nazwała. Chyba że mąż by miał coś do powiedzenia w temacie bo coś przebąkiwał kiedyś o Patryku. Ale nie trać nadziei i czekaj - tak czy siak czeka Cię oczekiwanie i niespodzianka

)
A co to ta knysza jest???
Lene - a gdzie nad morzem mieszkasz?
Silka - na nas nawet fatum czwartkowe nie działa

, straszne....
Iwonka - według lekarki na ktg mam pójść dopiero w piątek... nie wiem czy wytrzymam, ale Patrysia ładnie fika więc chyba wszystko gra...
Kiedyś byłam z kumpelkami na dyskotece jako smarkula i wszedł boski facet. Powiedziałam dziewuchom, że jeszcze dzisiaj będę się z nim bawić. I faktycznie, jakiś czas potem podszedł, zatańczyliśmy kilka razy... - miał na imię Sebastian. Przystojny jak cholera, intelektualnie też niczego sobie...

) Ech wspomnienia....
Dziewuszki, nie siejcie paniki - jak będę rodziła to natychmiast wysyłam sms do Lady i ona da Wam znać... albo jak będę miała siły to jak Jolcia wskoczę na BB i napiszę że akcja w toku

)