reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Cześć dziewczynki :-) Mnie od wczoraj wieczorem tak strasznie swędzą dłonie i nogi ze myslałam ze sie zadrapie.. Piłam juz wapno, troche pomogło ale nie przeszło.. Nie mam zadnej wysypki, opuchlizny tez a cisnienie ok 137/78 wiec nie wiem co to.. czytałam kiedys ze to jakis hormon sie wydziela i to jego zasługa.. mam nadzieje ze w koncu minie.. bo to strasznie irytujace jest :wściekła/y:

Laski, słuchajcie jakie jaja....

Od rana biegam po Gdyni, załatwiam różne rzeczy itd i wracałam autobusem właśnie do domu. Wysiadam, macam się po dupsku - a tam mokro!!!

No ale nic, idę do domu, sprawdzam, spodnie mokre, majty też, tylko wkładka sucha i czysta. Shit, ktoś pewnie coś rozlał i mi nadziei tylko narobił, buuu.... :no:

dziewczyny, jak wstawic zdjęcie?

Lene ale nie wiem czy Ci coś pomoże Jak korzystać z forum - Forum BabyBoom

któraś miała info dokładnie krok po kroku ale to dość dawno było, Ani ktoś móiwł jak suwaczek wstawić, mnie krok po kroku jak wstawić suwaczek instruowała Iwonka ale ja noga z informatyki jestem i nie wiem ale samo zdjecie łatwiej : pod wiadomością jest
Dodatkowe opcje
i tam zarządzanie załącznikami i wyślij pliki z twojego komputera

Asiu - jak chodziłam z DD to urodziłam w 14 dobie po terminie. A codziennie biegałam na słuchanie tętna do przychodni.
Teraz mam w 6 dobie pójść na ktg a w 10 na patologię. Nie wiem jednak czy tylko na obserwację, czy już na wywołanie. Dowiem się w poniedziałek w szpitalu wszystkiego. Oczywiście zamierzam negocjować - żeby nie leżeć w szpitalu tylko choćby 2 razy dziennie do niego dojeżdżać :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry