reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej dziewczynki!!!!

Patrzcie jakie te kwietniowe dzieciaczki to uparciuchy....Ja wstawiłam obiadek a spałam do tej pory...ciekawe co będę robic w nocy....:-):-):-)

jak się czujecie ogólnie dziś????U mnie ok.....poza tym chcę na porodówkę....:-D:-D:-D:-D

reklama
Iza ja mam doła, wszystko mnie boli, ja myśle że depresja mnie dopadła, taka przedporodowa,:no:ale sie pocieszam ze już zaraz koniec,

płakałm dzisiaj jak o tych maleństwach co sie w szpitalu pochoroway słuchałam i o tym poparzonym niemowlaku,

Winko powiadacie ?:-p to ja w takim razie pojdę w tym kierunku:-p i jezscze dołożę fiku-miku, moze takie połączenie zadziała :-)
Mam wrazenie, ze brzuch mi się opuścił:nerd:

Oj Asiunia... trzymaj się kobietko... już coraz bliżej końca. A właściwie nowego początku :) Mam nadzieję, że Wam też na finiszu tak się poprawi samopoczucie jak mi - naprawdę życzę tego każdej z Was!!!
Mi tylko wzdychawica dolega... chodzę i wzdycham, jak myślę o mojej córci.

NiaNiu mi sie też brzuch opuścił wyraźnie to widzę....a z mężem ćwiczę też ale na synka to nie działa....:-):-):-) :-) chodź co bym sie pewnego dnia nie zdziwiła.....:-):-):-)ale teraz co mi tam....

IZA powiem ci że mi dziwnie też humorek dopisuje od dwóch dni chodzę dziwnie zadowolona....:-):-):-) i się nawet dobrze czuję....:-):-):-)

U mnie dzionek mija tak jak każdy kolejny .... czyli laptopik, tv, lodówka :sorry2:
dzwonie do mego mówie że chce kurczczki z KFC a on że do domu przyjedzie to zrobi bo ma gdzies przepis w kompie :szok: tylko ze bedziemy w takim razie musieli najpierw do sklepu a po 20 to ja skrzydełek nie znajde :baffled: ehh no i znow padlo na to ze pewnie polaze do sklepu kupie i sama zrobie, bo o 22 to ja w lozku a nie w kuchni chce spedzic czas :dry: a prawa lapka i prawa stopa mi tak spuchly i jakies dretwe sie zrobily, w buty nie wlaze :baffled:

Ada - no to rewelacja, tak trzymaj kobietko!!!

NiaNia - mi chyba też, bo guma w spodniach ciążowych zaczęła mi od kilku dni zjeżdżać w dół, nawet na ulicy hehe, ciągle muszę się podciągać, żeby z gołym pępkiem nie latać :) Dobrze, że cieplutko jest...

reklama
IWONKA widzę,że dzień spędzamy tak samo.....

muszę sie wybrac do sklepu aby coś kupic se do podgryzania co bym nie padła z głodu....:-):-):-) lody echo słodkie echo i co ja mam jeść w tym domu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry