reklama

Kwietnióweczki 2008

Ciekawe jak tam SILA po KTG.....

Mój dziś stwierdził...że jak się mały urodzi to będzie z nim spał:nerd::nerd: no to ładnie jak będzie mi tak rozpieszczał....chyba,że sama się wezmę za rozpieszczanie....:-):-)

KASIA właśnie grafik rozpisz....:-)

reklama
Ada mnie tez nie bierze ale nawet jak w terminie bedziemy rodzic to bedzie nam lzej bo takie gibkie bedziemy po tych robotach:-D:-D:-D, sprzatam przynajmniej czas szybciej leci:-D

RENIU co racja to racja...:-D:-D:-D:-D ciekawe czy mój zapała nie opadnie nagle.....bo jeszcze parę dni temu nie miałam....:-):-):-) a od wczoraj mogę góry przenosić...zobaczymy jutro....:-):-)

Heja...
\
Kasiek jak Ci fajnie ;)takbym chcial by przeczxucia twe sie nie mylily ale zle to widze....

Reniu ja mam takie samo zdanie jak Ty co do ubioru...jesli chodzi o wyjscie ze szpitala :-D

Sila no psikro mi ze masz te rozstepy..ale z nimi trzeba walczyc moze sie nie wygra do konca...nie usunie sie ich nigdy calkowicie ale mozna je zminimalizowac....tylko chweci zapalu i dobrego kosmetyku.....

Kachurku ja to na zapach wina uciekam na mile...nawet nie pijam soku jablkowego...bo mi wali jabolem jakims hahaaaa wiec nie dla mnie ta metoda...

Iza ja bym pomyslala ze wody mi odeszly hihihihihi a tu psikus niezly hihihi

Adula no wlasnie zauwarzyłam ze cos promieniejesz az to razi na forum pozytywnie moze to po jakims bara baraaa? hihihihihih

Asia no ja m,am to samo mogklabym tez narzekac na te dolegliwosci same...ten bol w krioczu.. nogi nie idzie polozyc przeklozyc nawet jak sie lezy przewrocic z boku na bok tez ciezko....

Lene ja tez cos tak czuje ze do maja pogibam sie z moim brzuszkiem....

Iwonka ja tez okryje pieluszja buzie nie bede smarowac....

DOBRA ODEZWE SIE POZNIEJ....BO LEDWO CO WROCILAM OD RODZICOW JAK ZWYKLE OBZARTA NA MAKSA....NOSA MIALAM BY JECHAC BO TRAFILAM NA CIEPLUTKIE JESZCZE DOMOWEJ ROBOTY KROKIECIKI Z BARSZCZEM :):-D

LADY witaj....no nie weim od czego ten humor może dlatego,że na swoim jestem i człowiek też się psychicznie lepiej czuję....a ja się łudzę że to sprzątanie i dobry humor to przedporodowe:-)

Ja bym gołąbki zjadła...może nawet się skuszę i zrobię....ale to zawijanie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale dobra jak będę mieć zapał to zapodam jutro.....mój się ucieszy bo uwielbia....

Hej Lady:-) obzarciuchu;-), Ty to masz szczescie ze masz tych rodzicow blisko, ile ja bym dala za rosolek mamusi, albo pierozki:-D;-)

Ada Ciebie rozpiera ale od czego innego:-D;-):-D;-), a moze to jest ten syndrom wicia gniazda przed porodem:tak::rofl2:

Witam
Melduje że wróciłyśmy ze szpitala ..jak dojde troszku do siebie napiszę do Was.

Ściskam

ps. czy to normalne ze5 dzień po CC a ja łązić nie umiem a brzuch gigant?

RENIU może z tego pierwszego powodu...choć się łudzę nad drugim:-D:-D:-D

MADZIUJKA jak super,że wróciłyście....ja myślę,że to normalne po CC,że ci się ciężko chodzi w końcu to operacja....dochodź do się....a dziś myślałam o Tobie i miałam dziargać sms do Cię....:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry