• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

IWONKA to może to....trzymamy kciuki....:-)

Tak SILA zamówiłam na allegro.....bo musiała bym jechac po nia do warszawy a to mi sie nie opłaca...tzn nie chce.....

Jeju jaka mnie chwyciła....sory,że to napiszę sraka....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
no zligłam właśnie....boshe ile to człowiek musi przejść....aż mi sie we łbie kręci.....

SILA my znowu tu same....mój przylezie dopiero o 23.00 a ja jeszcze obiadu nie jadłam nie wiem czy czekać na niego stoi w piekarniku ale jak zjem na noc znowu zgaga w nocy mnie dopadnie....choć co mi tam nawet teraz już późno na obiad chyba poczekam....:-):-):-):-)

Adzia, to dobrze, że zlazłaś z tego kibelka, bo sama bym tu została :-)
Poczekaj na mężulka, będzie Mu miło, ze razem sobie zjecie obiadek :tak: A ja idę sobie zrobić kolacyjkę :tak: Wynalazłam w lodówce śledzie w sosie chili, będzie pikantne, może coś mi ruszy :-D:-D:-D:-D Heh... Już nie wierzę :-D:-D:-D

SILA ja nie mam zbyt dużej ochoty na ostre....w tym momencie odeszła mi ochota na papu....ciekawe czemu:-D:-D:-D:-D masz rację poczekam na niego....niech się cieszy......niech stracę...

Muszę jutro go wyciągnąć na zakupy i orzeknąć po raz setny co by nie zapomniał,że oczekuje prezentu po narodzinach jego potomka....np kilo złota:-D:-D:-D:-D

Ada, bardzo ciekawa teoria z tym odżywianiem :-D
Prezenty... Dla mnie prezentem będzie już sam poród, cobym dłużej nie musiała nosić tego klocuszka :-D No, ale kilo złota nie zaszkodzi przecież, prawda ?? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

SILA no poród na początek jako prezent....ale potem liczę na prezent mimo wszystko....a co będę się szczypać....:-D:-D:-D

no tak jak jem non stop słodkie to mu tam dobrze....a jak zaczne jeść ostre albo byle co to mały rzeknie matka mam cie w d....wyłaże bo nawet nie wiesz co dobre dla mnie.....:-D:-D

:-) To dalej... Bierz się za jakieś ostre jedzonko... A zobaczysz jak Amirek szybko wyściubi główkę :-D:-D:-D:-D Na mojego pewnie i to nie podziała :baffled: Wredziołek mój kochany :-D:-D:-D

Oki... Ja mykam spać, bom męczona... Tylko czym :sorry2::baffled: ??

Dobranoc laseczki !!! I rozdwajać mi się w nocy :-D Izka... Nie ociągaj się kobito ;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry