reklama

Kwietnióweczki 2008

Woooow, Renatka - ale zaskok!!!

Dzisiaj pierwsza wstałaś - gratulacje :) Chociaż tak szczerze to myślałam, że może jednak po tym ostrym to Ty się rozpakujesz :))

Tobie także życzę miłego dnia i duuużo słonka.

reklama
Dzień dobry,

jej Iza ja w nocy to samo bolesne skurcze że mnie skrecało ale nie regularne wcale. Już sobie przypominam że to boli:crazy: dzisiaj znowu szukam liści mali, bo w okolicznych aptekach nie ma i bedziemy szukać dalej w jakims zielarskim. Zobaczymy.

Buziole do poźniej;-)

Hej, dzień dobry, cześć i czołem :-p
Renatka ranny ptaszek, bylabym wczesniej ale za zmywanie garów sie wzielam :-p
Iza ja wczoraj wpakowałąm w siebie frytki, skrzydełka i litr coli :szok: mała mnie przez 2 godziny biła :baffled: nie powiem, lubie jak sie rusza, ale to bolało :sorry2: a jadłam jak wariatka hahahah :-D
Asiu no i niestety nie rozsypałyśmy się w tą wczorajszą piękną datę :dry: ale miałam sen że mi czop z krwią odszedł i wody i do szpitala mnie tato wiozł bo sie okazało że jestem u siebie w Hajnówce :rofl2: też mnie w nocy troszki te bóle męczą, ale też tak nijako...
WSTAWAJTA LASECZKI :-) Dziś chyba bedzie łądny dzionek bo mi już słonko świeci od samego ranka :-)
Dziś wieczorem przyjeżdza do mnie mama, więc troszke przysprzątne żeby wstydu nie było :zawstydzona/y: tak sie ciesze bo zostaje do końca kwietnia :-):-) będzie komu ponarzekać :-D

Hej dziewuszki :)

Asia - no na te skurcze nic się nie poradzi, widać macica musi się przygotować do porodu, szyjka pewnie też pomału się rozpracowuje... Kiedyś się łyknęło No-Spę i było git, teraz trzeba oddychać przeponowo...

Iwonka - pewnie teraz jak mamusia przyjedzie to będziesz miała dla nas mniej czasu :) Ale to dobrze, pomoże Ci, pochodzi wokół Ciebie i Natalki, gdy ta się już zdecyduje pojawić na tym świecie :) A jak Twój piękny się z teściówką dogaduje?
I gdzie jest Hajnówka? kojarzy mi się ta nazwa z górami... czy słusznie?

Iza wszystkim się kojarzy z górami ale zonk :-p Hajnówka na podlasiu, przy granicy tam na skraju puszczy białowieskiej :-) może nie tak cudownie jak w górach ale piękne i spokojne tereny :tak: Mój jak narazie dogaduje się z mamą spoko, nie to co ja z jego mamą :baffled: ale zobaczymy po tych kilku tygodniach czy nie bedzie narzekał :-p

Iza wszystkim się kojarzy z górami ale zonk :-p Hajnówka na podlasiu, przy granicy tam na skraju puszczy białowieskiej :-) może nie tak cudownie jak w górach ale piękne i spokojne tereny :tak: Mój jak narazie dogaduje się z mamą spoko, nie to co ja z jego mamą :baffled: ale zobaczymy po tych kilku tygodniach czy nie bedzie narzekał :-p

Iwonka - maz ma ciotke w Hajnówce, wybieram sie tam jak sójka za morzea, ale trzeba do ciotki kiedy pojechać. moja szefowa tez z hajnówki pochodzi :-) jaki ten świat mały

Powodzenia Asiu! Mam nadzieję, że Ci się uda wyszukać. A który masz teraz tc, bo usunęłaś suwaczek i straciłam rachubę :)

No, jeszcze zmywanko po śniadaniu mi zostało i domek będzie wysprzątany. DD też siedzi u siebie w pokoju i pucuje. Wpadam co jakiś czas i widzę postęp hehe.

Fajnie tak między starciem kurzu a odkurzaniem wpaść do Was na BB i podczytać co porabiacie :) Przynajmniej póki mam czasu troszkę... bo jak się dzidzia pojawi to pewnie będę zaczarowana jak inne mamy... i będę kwitła przy łóżeczku Małej patrząc jak śpi. Albo sama będę odsypiać razem z nią haha.

HEJ dziewczynki!!!

IZA mam dobry humor pomijając fakt,że mnie wczoraj mąż wieczorem wkurzył.....czekałam na niego jak głupia z tym obiadem a ten przylazł nie będę jadł to po co ja czekałam mogłam zjeść sama wcześniej.....i zjadłam na noc i do tej pory przez to mi nie dobrze..... jeszcze włazai i z głupim pytaniem a ty nie na porodówce...:crazy:

ASIU powodzenia w szukaniu liści malin....:-)

IWONKA witaj.....:-)

RENIU :-) heloł jaki ranny ptaszek....

w nocy chwyciły mnie dwa silne skurcze...boże nie mogłam sie poruszyć jeju jak to boli.....:szok::szok::szok::szok::szok: kuźwa nie źle trza się przyszykowac na ból nie z tej ziemi już to czuję po wczorajszym...

reklama
Czesc Dzioszki :)

Witam sie i Ja...

Noc jak noc w toalecie a i jeszcze dziecko moje sie przebudzilo bo mowilo ze zle sie oddychac kazal okno otworzyc to ja okno na oscierz..potem mowi ze ee mu sie chce to do ubikacji potem ze na wymioty mu sie zbiera ale nic nie wymiotowal polozyl sie i zasnol a ja go z tej paniki co chwiole b udzilam i sie pytalam czy dobrze sie mu oddycha i wogole cala noc przy zapalonym swietle i patrzylam n a niego czy oddycha... jeju ale stracha mi napedzil jak nie wiem co...

No powiem Wam ze humor mi sie polepszyl...bo do porodu juz coraz to blizej tyle ze ciagle jak sie zwracam do brzuszka to juz mala a nie maly nie moge zaskoczyc z ta plcia meska... moj Dominik maly tez ciagle jeszcze sie myli i oyta Sandra kopie jeju ja chce urodzic i miec to za soba juz...a tu nic sie naprawde nie zapowiada :):-D

Jakie plany na dzis>??>?? u mnie napewno wizyta w koronie na zakupach....chate trzeba ogarnac na bank....i co jeszcze nie wiem skazana jestem na nude chyba dzis ....pewnie Wy lepiej spedzicie ten dzioneczke ha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry