A
ada04
Gość
AN to trzymaj się kochana.....czekamy na Cie tutaj....:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to wszystko ogarne to wpadne zobacze czy któraś rodzi 
najwygodniej mi sie chodzi w sukienkach, koszuli nocnej itp majti jak najnizej pod brzuszkiem. 

Dzien dobry dzieczynki!!!!
Iza ale mi narobiłaś smaka na te gofry z truskawkami!!!! od początku ciązy mi się śnią takie piękne truskawki, więc nie ma co idę dziz zakupić gofrownicę i będą gofry z truskawkami!!!:-) Ja znowu sama w domku, bo mężuś w pracy do 20, a ja w samotności świetuję 25-te urodzinki:-(dziewczyny , czy tez macie problem z zapchanym i lekko opuchniętym nosem? ja właśnie od 2 miesięcy mam ten problem i najgorsze jest to, ze boję się go wydmuchac, zeby mi te potworne krwotoki nie wróciły. Niby biorę jakieś kropelki i rutinoscorbin, ale to srednio pomaga. Mam nadzieję, ze po porodzie przejdzie. Nie wiem jak wy, ale ja teraz na finiszu wypijam ogromne ilości wody, soków, coli i w ogóle różnych płynów.
Śniła mi siędziś moja kruszynka!!!! jak to w snach bywa była przesliczna, spokojna i taka słodka!!!! tuliła się do mnie tak mocno, moja bezbronna istotka.
Buziaki dla wszystkich i miłych dzionków.Ciekawe, kto wymyslił, że w sobotę sprząta się generalnie!![]()
Lady a co z Dominisiem, problemy z oddychaniem?? Mam nadzieje ze juz jest ok-ucaluj szkraba