• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

aduś jeszcze się na przytulasz synka:tak: wiec sie nie smutaj

a mama szaleje wczoraj dostalam kase z ubezpieczenia i kupilam dla Leo wozek, taki bardziej spacerowy, do miasta, na zakupy itp.
WÓZKI WIELOFUNKCYJNE CORRADO KARINA -NISKA CENA ! (336787611) - Aukcje internetowe Allegro

już wcześniej go widzialam w poznaniu na wildzie duzo ich jezdzi jak moja koleznaka mowi polskie pegperegro:tak: mozna rozlozyc na plasko tak ze moj maluszek moze w nim jezdzic.

dobra zmykam sie ogarnac bo goscie jada:szok: a ja w koszuli :laugh2:

reklama
jeju chce mi się płakać....tak chcę przytulic swgo skarba ale sie rozanieliłam...no....

Adunia - jak przeglądam listę naszych dzieciątek kwietniowych to też bierze mnie taka wzdychawica, że szok... Ale to już niedługo... można liczyć w dniach praktycznie.

Lady - robi się coraz cieplej na dworzu i w domkach też... może Dominisiowi było duszno i za gorąco? Dobrze, że teraz zachowuje się jak okaz zdrowia, znaczy że były to przejściowe kłopociki.

Masia - bardzo zgrabnie ten wózeczek wygląda. Pewnie lekki i zwrotny. Jaki kolorek sobie zamówiłaś?

Właśnie pomagałam DD robić plakat na angielski o ulubionym zwierzaku, zebraliśmy wszystkie gazetki przyrodnicze i wycinaliśmy zwierzaki, najwięcej zebrało się piesków, więc pewnie zrobi o psach. Teraz uciekamy kupić duży twardy arkusz papieru, może jakiś kolory, ładny i będzie kleił oraz podpisywał. W tym już nie zamierzam mu pomagać ;))

MASIU bardzo fajny wózek...super....

Dziewczynki pewnie się naprzytulam ale tak jakoś mam dzień że się nad wszystkim rozczulam....rozmawiałam właśnie z synkiem i pytałam się go kiedy wyjdzie i zaczął się wiercić i nie wiem czy to oznacza tak czy nie...:sorry2:

A mojego jeszcze nie ma i co z zakupami....:angry:

Wypucowane, pranie sie robi, drugie sniadanko wszamane - ahh jestem z siebie dumna :-D:-D:-D
Masiek bardzo fajny wózeczek :tak:
Lady i ja jak wstaje z rana i patrze na twarz to yyyyy :wściekła/y: taki pucek :baffled: ale jeszcze kilka dni :happy:

Hej,

Lene - zdrówka zdrówka 100 lat i szybkiego i lekkiego porodu

Masiek fajny wózek, wiesz ja nadal mam problem z fotelikiem, ten nowy x lander żeczywiście taki beznadziejny, drogie sa używane maxi cosi (przynajmniej te co mi sie podają, 270 zł za uzywany chciałam dać ale i ak poniżej minimalnej, a za 299 zł kupie nowy xlander

Iwonka - ciocia to sie nazywa tak jak ja :) powiem Ci jak sie spotkamy. To starsza pani chyba bilisko 80 tki, była nauczycielką jak jej mąż (teścia dużo starszy brat) moze uczyli Twoich rodziców. Tak właśnie kojarze że jak tesc był mały to pomieszkiwał też w Hajnówce troche u starszego brata.

A obecna szefowa to Basia T. pochodzi z tamtąt a mieszka w wawie ok 35 lat, bardzo energiczna i fjna babka ale tymczasowa dyrektorka.

Liście malin kupine w zielarskim - tanie 2 zł i szczerze bardzo mi smakują nie wiem ile tego moge wypić pewnie lepiej nie za dużo żeby mnie nie przeczysciło, ale jendą filiżanke z dużym smakiem wypiłam :-)

Pojechaliśmy też do Tesco i tani jelp jest jakaś promocja w naszym sklepie bo za 5,4 kg Jelpa zapłaciłam ok 34 zł, ostatnio 2 kg kupiłam za prawie te samą cenę:baffled: nawet sie sprzedawczyni dziwiła ze taki tani. Wzięłam na zapas, bo ostanio swoje rzeczy też w nim piore. Jak ktoś używa i ma blisko to warto (małe tesco na naramowicach)

sprzątać mi sie nie chce, ale moze jak bym polatała ze scierką skurcze by silniejsze były.

Dziewczynki (Asia, Iwonka) - jak chcecie jakieś poufne info wymieniać między sobą to można skorzystać z opcji "prywatnej wiadomości", wtedy tylko Wy widzicie to co napiszecie.

Iwonka - to drugie śniadanko to dobra myśl, chyba zrobimy z DD tosty z serem, ogórkami kiszonymi i keczupem...
Mieszkanko czyste, zakupy zrobione, pomysł na obiadek jest - pierś z kurczaka panierowana z musztardą, ananasem i serem.
Teraz to zostało tylko wyciągnąć nogi i czekać aż mąż wróci z roboty :)

Nie lubię wychodzić na zakupy - każdy (sąsiedzi, panie ze sklepów) komentują: "jeszcze???"...

Hej dziewczynki!!!!

Ja spakowałam torbę do końca.....znowu mnie skurczyki złapały....i krzyżyk boli....a mogło by się urodzić idę se na zakupy.....może też kupię te liście malin.....:-):-):-)

to jeszcze ja:-) goscie dzwonili ze beda po 16.
troche szkoda ze tesciowa nie zostawila nam aparatu bo przyjedzie do nas maly Stas, no troche wiekszy od Leo. to ten synek mojej psiapsiuly ktora urodzila w styczniu.
czekajac ubralam mojego hrabiego w nowiutkie spiochy i co skubaniec je obsikal. Jak go przewijalam schylilam sie by wywalic pieluche a tu siur i wszystko mokre, maleo tego powycieralam wszytsko, przygotowalam swieze ubranko pupa osuszona nasmarowana wiec sie troche wietrzy, slysze purt i kupka wyleciala:szok: i znowu Leo do mycia:sorry2::sorry2::sorry2: no to teraz jest super swiezy i pachnacy, najadl sie poogladal pokoj przy okazji poodbijal i spi

wozek bierzemy zielony:tak:

wy tak bardzo chcecie tulic dzieciaczki a mi sie przypomnialo jak ja w ogole nie myslalam ze chce juz rodzic i to w najmniej spodziewanym momencie, trach pach i lecimy.
Teraz to sie smieje, bo do samochodu w pantoflach pobieglam, tesciowie zbierali po mieszkaniu moje rzeczy a ja panika i biegie bez niczego, tesc za mna z kurtka i butami biegl:laugh2:

reklama
Asiu i ja zaraz lece do tesco ale kolo mnie, zobacze te proszki, chociaż kupiłam już, ale nigdy nie mialam niuni wiec nie wiem na ile starczy taki 2,5 kg :sorry2:wogole mi sie w tesco zakupy podobają, ceny 2 za 1, czyli wiecej przyjemnosci za ta sama cene :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mowisz 2 zł za listeczki malin :szok: może i ja spytam w jeszcze jakiejs aptece :tak: a z tego co pamietam to chyba 3 herbatki na dzien to starczy :tak:
Masiu teraz minelo juz troszke czasu i beda sie ludziska schodzic zeby zobaczyc twego Leonka :-)
Iza wiemy wiemy ze sa prywatne wiadomości :tak: i gg jest :tak: ale jak sie spotkamy to wiecej tematow bedzie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry