reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzien dobry dzieczynki!!!!
Iza ale mi narobiłaś smaka na te gofry z truskawkami!!!! od początku ciązy mi się śnią takie piękne truskawki, więc nie ma co idę dziz zakupić gofrownicę i będą gofry z truskawkami!!!:-) Ja znowu sama w domku, bo mężuś w pracy do 20, a ja w samotności świetuję 25-te urodzinki:-(dziewczyny , czy tez macie problem z zapchanym i lekko opuchniętym nosem? ja właśnie od 2 miesięcy mam ten problem i najgorsze jest to, ze boję się go wydmuchac, zeby mi te potworne krwotoki nie wróciły. Niby biorę jakieś kropelki i rutinoscorbin, ale to srednio pomaga. Mam nadzieję, ze po porodzie przejdzie. Nie wiem jak wy, ale ja teraz na finiszu wypijam ogromne ilości wody, soków, coli i w ogóle różnych płynów.
Śniła mi siędziś moja kruszynka!!!! jak to w snach bywa była przesliczna, spokojna i taka słodka!!!! tuliła się do mnie tak mocno, moja bezbronna istotka.
Buziaki dla wszystkich i miłych dzionków.Ciekawe, kto wymyslił, że w sobotę sprząta się generalnie!:angry:

reklama
Lady a tam lepiej haha tak samo pewnie :tak: i ja sprzątanie, potem na zakupy jakieś większe, apotem to nuda, bo mama dopiero po 22 przyjeżdża :sorry2: przywiezie mi jakieś ładne firaneczki bo na oknach u mnie jeszcze pustki :-) wiec pewnie w nastepnym tygodniu mycie okien sie zapowiada, ja oczywiście tylko przyglądać się będe :-pAsia to jak ta sie ciotka nazywa, może jeszcze jakaś znajoma? :-p
Ada tych mężów to czasem trzeba z buta normalnie i w krzaki i z kopa i z kopa :-D:-D:-D
Lene wszystkiego naj naj najlepszego :-) leciutkiego porodu, zdrowego maleństwa i mnóstwo buziaków :-):-)

IWONKA :-D:-D:-D:-D no właśnie chyba tak zrobię z buta z buta:-D:-D:-D...nie spałam przez niego i jeszcze wędrówki do toalety no dziś to pobiłam rekord co pół godziny serio....jeszcze skurczybyki męczyły...

LADY witam.....:-):-):-) no już nie długo i utulisz swe maleństwo....

LENE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN SZYBKIEGO PORODU.....:-)

A no i An napisała eska:
"Najprawdopodobniej zostanę w szpitalu do końca, dziś po obchodzie lekarz powiedział że nie ma podstaw do wypisu, wiec nei wiem, robia wyniki, badania itd., ogólnie czujemy sie lepiej, wczoraj bylo fatalnie, małżonek dziś dowiezie lapa. pozdrowienia dla wszystkich kwietniówek"

Woooow, Renatka - ale zaskok!!!

Dzisiaj pierwsza wstałaś - gratulacje :) Chociaż tak szczerze to myślałam, że może jednak po tym ostrym to Ty się rozpakujesz :))

Tobie także życzę miłego dnia i duuużo słonka.

Iza:-D:-D:-D ani po pikantnym ani po sprzataniu:szok:, jedynie co to pomyciu okien brzus mnie poprostu bolal (nawet sie nie prezyl:szok:) i rece:baffled:, ale to wszystko od wysilku:tak:, jak 2 pierwsze ciaze rodzilam przed czasem tak ta napewno przenosze:-D:-D, czyli jestem za Wami;-)

Ja szukam gdzie by sie ruszyc i nic nie moge znalezc:baffled:, do morza daleko, po muzeach sie nie chce bujac:no:, to gdzie...? dogodzic babie w ciazy:-D

Wy macie przynajmniej jakies skurczyki i jak widze to dosc mocne a ja nic:-(

Lady a co z Dominisiem, problemy z oddychaniem?:szok:? Mam nadzieje ze juz jest ok-ucaluj szkraba

Lene wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek

No witajcie wszystkie:-)

Ja czekam na mego pieknego.....obiecałam gołąbki i jedziemy po zakupy i po co się wychylałam nie chce mi się robić....:baffled: no nic trudno poświęcę się choc za wczorajsze powinnam mu podać surowe liście kapusty z polaane keczupem i niech to je.....

RENIU heloł...ja jeszcze 3 dni temu ani skurczy ani twardnień a od 3 dni twardnienia to regularnie i skurczybyki sie pojawiły.....więc sama widzisz jak to bywa....a pewnie też przenoszę...:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry