masiek
Mamy kwietniowe'08
Dobry dzień.
W końcu udało mi się obudzić.
wczoraj jednak po południu tyle wrażeń.
Piesia czyli Mopsia, się przeziębiła, dostała antybiotyk w dupkę i pomogło już jak wychodziliśmy z gabinetu było widać różnicę.
A i uwaga do tych co mają zwierzaki głownie chodzi o psy. Nie lekceważyć kichania, prychania czy zaropiałego oczka. Ostatnimi czasy wśród psów panuje wirus, szybko leczony nie jest groźny, natomiast nieleczony może prowadzić do powikłań - zapalenia płuc, a nawet problemy z sercem. Wiem, że kilka kwietniówek ma psiaki więc kochane uważajcie.
Nie bać się wirus ten nie jest groźny dla nas
Od pani weterynarz pojechaliśmy do mojego taty. Tato tak się ucieszył, że sobie wypił
i nie tylko on normalnie tylko ja i Leon soczek buraczkowy piliśmy.
A wieczorem gdy się już umościłam w łóżeczku zmęczona gotowa do spania i tym razem nie miałam nóg podkurczonych, poczułam ruchy Leona

tym razem były podobne do lekko obijającej się leciutkiej kuleczki, pogłaskałam po brzusiu i przestało, a po jakimś czasie gdy już prawie zasypiałam, ta piłeczka znowu się uaktywniła i chyba była bliska pęcherza, bo zostałam zmuszona do pójścia do toalety. I chyba ruchy chodzenia uśpiły łobuza bo jak wróciłam do łóżka, to już nic nie czułam, a że się wybudziłam i poczułam się głodna to poszłam się najeść.
Fajnie jest być w ciąży można jeść po 19
W końcu udało mi się obudzić.
wczoraj jednak po południu tyle wrażeń.
Piesia czyli Mopsia, się przeziębiła, dostała antybiotyk w dupkę i pomogło już jak wychodziliśmy z gabinetu było widać różnicę.
A i uwaga do tych co mają zwierzaki głownie chodzi o psy. Nie lekceważyć kichania, prychania czy zaropiałego oczka. Ostatnimi czasy wśród psów panuje wirus, szybko leczony nie jest groźny, natomiast nieleczony może prowadzić do powikłań - zapalenia płuc, a nawet problemy z sercem. Wiem, że kilka kwietniówek ma psiaki więc kochane uważajcie.
Nie bać się wirus ten nie jest groźny dla nas

Od pani weterynarz pojechaliśmy do mojego taty. Tato tak się ucieszył, że sobie wypił

A wieczorem gdy się już umościłam w łóżeczku zmęczona gotowa do spania i tym razem nie miałam nóg podkurczonych, poczułam ruchy Leona

Fajnie jest być w ciąży można jeść po 19