Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie w szpitalu mniej więcej powiedzieli co wziąć. niedrapki, skarpetki, czapeczka, pajacyk, albo najlepiej jakiś śpiworek, dodatkowo możesz wziąć rożek i kocyk. mąż jak przywiezie na wyjście ze szpitala za dużo ciuszków to nie zaszkodzi, a zawsze będziesz czuła się pewniej że nagle masz za mało ciuszkówMarysiu gratulacje!
Dziewczyny, co na wyjście ze szpitala dla maluszka? czy body lub koszulka i śpioszki plus czapusia wystarczą? do tego kocyk albo rożek? Jak będzie taka pogoda jak dziś? Czy maleństwo nie zmarznie?
Marysiu gratulacje!
Dziewczyny, co na wyjście ze szpitala dla maluszka? czy body lub koszulka i śpioszki plus czapusia wystarczą? do tego kocyk albo rożek? Jak będzie taka pogoda jak dziś? Czy maleństwo nie zmarznie?
i w zamian postanowiła "wyszarpać" mnie wyjątkowo boleśnie za wszelkie więzadła i pęcherz...ughhh... 
lacze sie w bolu... mnie od tygodnia brzuch okropnie zaczal swedziec... i smarowalam 2x wiecej niz do tej pory... i co? dooopa.a ja mam depresje... mam tyle rozstepow ze szok... kaze K. jak wroci z racy wszytkie lustra wyrzucic z domu.... przez tyle miesuecy nic a na koniec masakra... brzuch pociachany, boczki tez i na prawym cycusiu tez sie pojawil... a codziennie sie smaruje i pielegnuje miksturami....
ech...

Marysiu gratulacje!
a ja mam depresje... mam tyle rozstepow ze szok... kaze K. jak wroci z racy wszytkie lustra wyrzucic z domu.... przez tyle miesuecy nic a na koniec masakra... brzuch pociachany, boczki tez i na prawym cycusiu tez sie pojawil... a codziennie sie smaruje i pielegnuje miksturami....
ech...
lacze sie w bolu... mnie od tygodnia brzuch okropnie zaczal swedziec... i smarowalam 2x wiecej niz do tej pory... i co? dooopa.
W weekend zobaczylam kilka rozstepow przy pepku... Cholery jedne paskudne!
Dobrze ze nie sa takie sinofioletowe, a takie ze tylko w sloncu je widac. Jak patrze w lustro podczas kapieli to nic a nic nie widac, nie wiem co to za dziwne okazy![]()