reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosia, dobrze będzie.

Wystraszyłam się dziś o Malutkiego, zawsze Go czuję w nocy jak się budzę, a tu dziś nic :-( przez dzień też nie, po jedzeniu też nie, a zawsze Go wtedy mocno czułam :-( wychodziło więc, że od wczoraj wieczór nic, kompletnie nic się nie ruszał.
Wąż namówił mnie, żeby na wszelki wypadek jechać sprawdzić co z Małym, w poradni K już nikogo nie ma, bo lekarz skończył zmianę, to trzeba by było na izbę przyjęć. Jakieś pół godziny temu zbieraliśmy się do wyjścia i....... Malutki dostał czkawkę i zaczął się ruszać :-) ufffff..... ale się ucieszyliśmy :-D

Chyba zapodam sobie drugiego suwaczka z terminem cesarki, bo jeśli Mały nie zmieni położenia z pupy na dół na główkę albo nie będzie chciał szybszego porodu, to mamy już ustalony termin cesarki. Eh.. niech się odwróci.

Narazie poleguję na boku, albo na plecach z dwiema dużymi poduchami pod pupą, świecimy wieczorami Malutkiemu latarką po dole brzucha hehehehe zobaczymy, może to coś da ;)

reklama

A w ktorym dokladnie miejscu robi sie szew?

To jest mniej więcej nad wzgórkiem łonowym, kilka cm wyżej od warg sromowych... Podejrzewam, że to też zależy od budowy macicy no i bębenka w czasie ciązy... wiem jedno - dobrze wykonany zabieg to mała blizna no i brak zrostów, co jest ważne potem....

A tak wogóle to witam wszystkie Lejdis....

Chciałam tylko nadmienić ze ja z tych, co jeszcze chcą pobiegać w dwupaku, bo jestem totalnie nieprzygotowana...dopiero poczyniłam pierwsze zakupy i jestem załamana cenami.... kurcze jakie to wszystko jest drogie.....

Paulka daj znaka jak się czujesz po tej nospie i kąpieli

Ja chyba przez tą durną pogodę jestem taka niemrawa :sorry2:od kilku godzin zabieram sie za sprzątanie - skończyło się na tym że nalałam wody do miski z płynem ....i tak stoi i czeka na lepsze czasy:baffled:
zrobiłam pomidorowke- zjadłam , poleżałam, teraz spijam kakao przez słomkę:-Dmam taki magiczny kube , który dostałam w multikinie z serii PLANETA 51 i jakoś fajnie mi się z niego ciumka:-Dwiem wiem- pogrzalo mnie:zawstydzona/y:w lodówce mam ciasto-dwa kawałki trcika mascarpone i dwa kawałki snickersa....jesus jak one tam mnie kuszą-ale muszę czekać aż Pioter wróci z pracy bo jak teraz zjem swój przydział to mi język do doopy ucieknie jak on będzie jadl swój..więc właśnie dzwoniłam do ukochanego z prośbą żeby szybko wracał spytał a co już się stęskniłaś:-Da ja że nie że chce zjeść w końcu moje ciacho!!!

jesus jak one tam mnie kuszą-ale muszę czekać aż Pioter wróci z pracy bo jak teraz zjem swój przydział to mi język do doopy ucieknie jak on będzie jadl swój..więc właśnie dzwoniłam do ukochanego z prośbą żeby szybko wracał spytał a co już się stęskniłaś:-Da ja że nie że chce zjeść w końcu moje ciacho!!!
Piękna jesteś hehehehehe

ja dziś też niemrawa strasznieeeeeeeeee...w głowie mi się kręci i duszno mi ... i w związku z tym mam pytanie-kiedy macica jest najwyżej???tzn w którym tygodniu?bo ja tak fatalnie jak ostatnio jeszcze się nie czułam...ledwo oddech mogę złapać...

trochę mnie pocieszyłaś:-) bo ja ciągle walczę ze zbytnią krzepliwością krwi i cholernie boję się zatoru płucnego...a jak pisałam-dziś ledwo dyszę,ciśnie mnie coś w plecach i klacie i dodatkowo uczucie jakbym nie do końca połknęła nieprzeżuty kęs...i czasami boli jak taaaaaki głęboooki wdech biorę...

reklama
Noo trochę się ruszyłam w końcu i mam już popsiątaną łazienkę i kuchnię- za każdym razem obiecuje sobie że mycie tej mojej wanny to po raz ostatni i za każdym nastepnym razem i tak się za nią biorę. Dlatego też teraz odpczywam coby mi kręgosłup nie pękł. Został tylko duży pokój a mycie i polerowanie podłóg zostawiam ukochanemu...on to akurat lubi:-Di tym sposobem soota będzie free.... a nie tak jak zwykle .
Mój Pioter ma jutro spotkanie klasowe więc jak zdecyduje się pójśc ja sobie pojade do mamci na noc- ma jutro imieninki i upiekła na jutro ciasto z wiśniami, zrobia sałatkę, gibos, zimne nóżki i nadziewane mielone:-):-):-):-)tak czy inacej pojedziemy jutro ale perspektywa nocki u mamci i rozpieszczenie mnie do granic już mnie cieszy, a mój Pioter niech się w końcu trochę rozerwie wśród ludzi bo ze mną ostatnio życie towarzyskie nie jest imponujące....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry