Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Qrcze, boję się Dziewczyny o wagę Dzidziusia. Tak czytam i widzę wagi Waszych Dzidziusiów, a mój taki malutki.. 34 tydzień i ma niecałe 1800 gram.. wagowo/wiekowo 3 tygodnie wstecz. Martwię się dlaczego tak jest, odżywiam się dobrze, używek żadnych, nie wiem. Martwi mnie to, bo chciałabym, żeby wszystko ze zdrowiem Malutkiego było ok.
To pozdrów kolezankę i powiedz jej ze mądra z niej babka
My jedziemy nad morze w czerwcu a potem do włoch we wrześniu i tez autem![]()

(np. raz starsze małżeństwo, komentowało jak to nie rozumieją, że ludzie z dziećmi jeżdżą, że jak się ma dzieci to na dupie w domu się siedzi, a nie oni spokoju w hotelu nie mieli (jakby ktoś ich zmuszał do wyboru hotelu dla rodzin), a teraz jeszcze w samolocie tez pewnie lepiej nie będzie), że za ich czasów bla, bla, bla.... To chyba niestety troszkę mentalność starszych pokoleń.Gdzie ta wiosna?? Zimy już dość![]()

a tak na serio to czytalam że kalendarzową wiosnę mamy powitać przy ladnej pogodzie...skoro juz przy podrozach jestesmy, to wiecie moze od kiedy dziecko moze bezpiecznie samolotem podrozowac? wiem ze przez 1szy tydz linie lotnicze nie wpuszcza na poklad (zreszta paszportu nie bedzie tak szybko) ale kiedy mozna juz leciec tak, zeby dziecko nie zaszkodzila zmiana cisnienia...