zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
to ile te Twoja kruszynka wazy? Ja poznam wage Zeberki za 10 dni. Przez pierwsze 7 miesiecy na kazdej wizycie robili mi USG, a teraz juz nie. Dziwne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja gin to samo powiedziala wczoraj, tylko ze nie wiem dlaczego u niej na jej sprzecie zawsze wychodzi duzo mniej niz w szpitalu, dlatego w srode kazala mi do szpitala jechac oni maja jeszcze raz pomierzyc mala, zobaczyc moja wysypke i ustalic termin cc - moja gin tez mi zaleca cc wlasnie mowiac ze mala wiecej urosnie poza brzuchem, choc wszystkie przeplywy sa ok.. ale powiedziala zebym poczekala az sie skonczy 37 tydzien bo wtedy to juz jest wszystko wyksztalcone i nie jest to juz wczesniak
Ja bym sie na Twoim miejscu nie zastanawiala, szczegolnie jesli na pomiarach w szpitalu wychodzi wiecej niz u Twojej ginki - ustalcie termin i ulzyj sobie w tych mekach z wysypka... A mala przyssie sie do piersi i momentalnie nabierze cialka 

. Na szczęście teraz mnie to ominęło. Wytrzymaj jeszcze do końca tego 37 tyg. a potem koniecznie cc bo po co się męczyć a i dla dzidzi będzie lepiej jak wyjdzie z brzuszka:-). Już niewiele ci zostało. Pomyśl że jak przytulisz małą to ci to wszystko wynagrodzi:-). Trzymaj się.dziewczyny no wlasnie tez ze wzgledu na ta wyspke chce ta cc jak najszybciej, was nieraz brzuch swedzi a mnie zaatakowalo juz wszedzie, drapie sie do krwi, nie idzie spac, siedziec i wogole wytrzymac, a juz nie wspomne jak wygladam...jak ktoras ciekawa to wystarczy na google PUPPP wpisac i zobaczyc zdjecia co to za cholerstwo jest, juz nie mam sily...:-( tylko ze mi brzuch zaatakowalo tak tylko po bokach, nie caly, ale za to nogi, pupe, plece, rece...
a mala wazy jakies 2100 (dziwne ze dwa tygodnie temu w szpitalu wazyla niby 2500) szkoda gadac, w srode mam wizyte, czekam do piatku zeby sie 37 tydzien skonczyl i chce cesarke![]()

, wlaśnie ogladałam na zdjeciach jak wyglada to PUPPP, straszne to musi byc, wspolczuje Ci kochana.