reklama

Kwietniówki 2010!!!

Asia bb mi ostatnio tylko przy zmianach pogody doskwiera ból głowy. juz tez mam dośc takiej hustawki pogodynkowej/

kurcze chciałam zgrać zdj. z telefonu na komp i co ......? ,,, nie moge znalesc kabla.... juz wszystkie szafki przeszukałam i nie ma... ostatnio gdzies sie walal.... jak K wróci z pracy to poprosze go o odsuniecie sofy moze tam gdzies wpadł

reklama
Jeseśmy! Dzionek był intensywny.

Dzięki dziewczyny za ciepłe myśli :)))
Kuba ma zapalenie ucha (niestety) na raize antybiotyk a w czwartek laryngolog a potem się zobaczy. Do laryngologa to mąż go na żebra wcisnął chyba tylko dlatego, że to takie małe dziecko, bo normalnie to kolejki, że szok :szok: Całe szczęście, że moje dziecko z tych, co chorobę przesypiają, no ale na przeciwgorączkowych jedziemy non stop a one zmniejszają też ból.

Potem USG (o tym na lekarskim).

Ba- super, że już wracacie do domku. Czekamy na wieści!!!

czesc dziewczyny. ja tylko na chwilke, bo korzystajac z pieknej pogody ode zaraz na dluuugi spacer polaczony z odwiedzeniem wielu sklepow:tak: i tak pewnie nic nie kupie, ale polazic mozna :-D

Ależ zazdroszczę ci energii, dla mnie głupia wyprawa do spożywczaka to już mega wyczyn

a my juz w drodze do domku-odezwe sie w najblizszych dniach

Zazdroszczę. Teraz piękne dni przed wami. Zanim my się wszystkie rozpakujemy to ty już super doświadczona mama będziesz:-)
Kuba ma zapalenie ucha (niestety) na raize antybiotyk a w czwartek laryngolog a potem się zobaczy. Do laryngologa to mąż go na żebra wcisnął chyba tylko dlatego, że to takie małe dziecko, bo normalnie to kolejki, że szok :szok: Całe szczęście, że moje dziecko z tych, co chorobę przesypiają, no ale na przeciwgorączkowych jedziemy non stop a one zmniejszają też ból.

Po antybiotyku od razu mu przejdzie, Oli minęło praktycznie po dwóch dawkach. Ucałuj bidulka małego

Olcia dalej w domu (miała ostre zapalenie gardła), teraz już tylko kaszel jej został, ale tylko jak się zapomni i zacznie wariować. Jeszcze jutro przetrzymam ją w domu, w środę na kontrolę i może w czwartek już pójdzie do przedszkola. Ja już wymiękam, zapewnienie jej zajęcia przez cały dzień jest teraz ponad moje siły.

Co do oczekiwania na poród to też już mam dosyć i marzę, żeby było po wszystkim, ale nastawiłam się psychicznie, że jak urodzę to będzie już cieplutko, więc chyba jeszcze chwilkę się wstrzymam:-p

Dziewczyny mamy kolejnego maluszka dostałam eska od forget . Urodziła przez CC ? miało tak być ? bo już się pogubiłam . Mała choć mała dostała 10pkt . :-D
To ja spadam na gratulacyjny :)
Tyle tylko wiem narazie :)

Dziewczyny mamy kolejnego maluszka dostałam eska od forget . Urodziła przez CC ? miało tak być ? bo już się pogubiłam . Mała choć mała dostała 10pkt . :-D
To ja spadam na gratulacyjny :)
Tyle tylko wiem narazie :)

o ja cię................suuuuuuuuuuuuuper:-D:-D:-D, idziemy jak burza......

aniam z tego co pamiętam to forget miała miec cc:tak:

nooooooooooo to już 3 mamuśki 2010 u nas...wszystkim trzem gratuluję i baaardzo zazdroszczę!!!!!!!!

wróciłam właśnie z wizyty-6 kwietnia mam się stawić po skierowanie na cc...dr twierdzi,ze w szpitalu''troszkę poleżę''-a to dzięki zakrzepom,tarczycy i problemom neurologicznym.jak twierdzi -mój zabieg to będzie większa impreza-z neurologiem i angiologiem w gratisie!!!

jeszcze tyyyyle czasu...pomimo mocnych kłuć w pochwie-idka się nie spieszy!!!!

Wow!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D ale czad!!!:-) No to super!!!! Mamy trzeciego maluszka!!!! Huuuuraaaa!!!!:-):-):-) To czas na gratulacje...:-)

(Ja myślę, że w tym tępie to zanim ja urodzę to jeszcze przywitamy parę Maleństw po drodze:-D:-D:-D i oby tak dalej!!!)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry