AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
dobra kobietki strasze na zamkniętym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Filonka, ja mega zgagę mam od 4-tego miesiąca i im bliżej porodu, tym gorzej z moja zgagą..... rano budzę się ze zgagą i ze zgagą idę spać...:--
-(nawet kurna w nocy jak idę sikać, to najpierw idzie zgaga, a potem ja
....aż się czasami boję że jakąś małpkę urodzę, bo ponoć im większa zgaga, tym więcej włosów u dzidzi - mam nadzieję tylko na głowie
...w każdym bądź razie polecam migdały, pomagają....

nie wspomne o tym że metki na ubranaich doprowadzają mnie do szału. Wyniki na ALAT i ASPAT tylko minimalnie podwyższone więc lekarz wykluczył cholestazę....
cierpliwości
mam nadzieję że to przeżyję, bo takiego tłoku to ja jeszcze w domu nie miałam....muszę dokupić sztućce bo mam tylko jeden komplet a tam raptem po 6 sztuk
hmm.....
ja też mam zgage...niestety, z córcią tez miałam i córcia się z czarną czuprynką urodziła, wiec zobaczymy czy synuś też włochaty będzie![]()
Witajcie brzuszki:-)
Ja mam za soba niezla nocke,wczoraj przed zasnieciem bolal mnie brzuch i od rana meczy mnie biegunka,ale chyba sie czyms zatrulam:-(
i znowu ciezka nocka za mna... dzien dobry !
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu?ale przynudzilam juz od samego rana...
Witam Kwietnióweczki....
to która dziś się zgłasza na ochotnika ?
)

ale jestes usprawiedliwiona
Ja przed urodzeniem Emila też miałam straszną biegunkę
więc kto wie może będziesz nastepna

w takim razie trzeci poród to powinna być pestka;-) obym na czas dojechała do szpitala:-) wrazie czego kocyk mam w bagazniku;-)
trzymam kciuki w sobotę