Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie odczytałam maila od sprzedawcy, że dzisiaj wózek dla Nikoli został wysłany. Powiedzcie mi czy orientujecie się czy jak zostało wysłane DPD dzisiaj to przyjdzie dopiero w przyszłym tyg. czy oni pracują też w weekend??

najpierw trzeba go miecforget - super ze juz jestes z malutka w domku! jejku jak ci fajnie ! a twoj list promieniuje takim optymizmem ze chyba my wszystkie chcialybysmy byc na twoim miejscu i tulic nasze skarbeczki
juz niedlugo wronka i my bedziemy spacerowaly z naszymi wozeczkami:-)

, mąż dzwonił dzisiaj do sklepu gdzie mamy zamówiony, i dooopa, dostawa nie dotarła, ponoc w przyszłym tygodniu....ciekawe
O cholera!! mam nadzieję, że wszystko w porządku! Kto do Ciebie telefonował? Ktoś z rodziny/pogotowia/policji? Bierz taxi i do Niego jedź!właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:--
-( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:--
-( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
dziewczyny ja bym bardzo chciala karmic piersia i mam nadzieje ze sie uda, powiedzcie jest cos pomaga? np slyszalam zeby po porodzie pic herbatke bawarke albo piwo karmi, prawda to?
albo czego nie nalezy jesc?? ponoc smazonego...