Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie odczytałam maila od sprzedawcy, że dzisiaj wózek dla Nikoli został wysłany. Powiedzcie mi czy orientujecie się czy jak zostało wysłane DPD dzisiaj to przyjdzie dopiero w przyszłym tyg. czy oni pracują też w weekend??

najpierw trzeba go miecforget - super ze juz jestes z malutka w domku! jejku jak ci fajnie ! a twoj list promieniuje takim optymizmem ze chyba my wszystkie chcialybysmy byc na twoim miejscu i tulic nasze skarbeczki
juz niedlugo wronka i my bedziemy spacerowaly z naszymi wozeczkami:-)

, mąż dzwonił dzisiaj do sklepu gdzie mamy zamówiony, i dooopa, dostawa nie dotarła, ponoc w przyszłym tygodniu....ciekawe
O cholera!! mam nadzieję, że wszystko w porządku! Kto do Ciebie telefonował? Ktoś z rodziny/pogotowia/policji? Bierz taxi i do Niego jedź!właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:--
-( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:--
-( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
dziewczyny ja bym bardzo chciala karmic piersia i mam nadzieje ze sie uda, powiedzcie jest cos pomaga? np slyszalam zeby po porodzie pic herbatke bawarke albo piwo karmi, prawda to?
albo czego nie nalezy jesc?? ponoc smazonego...