Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to są skurcze które obniżają małą i skracają szyjkę -ale same mijają:-( wkurza to i tyle -no nic czekam do jutra -może jutro odetchnę trochę od nich. 
:-):-)Witam sie i ja.
Moj R dzis popołudniu bedzie juz w domku, cały jest poobijany bidulek:-(zostawili go na noc na obserwacje,ale wszystko ok, oprócz wybitego palcano i min tydzien zwolnienia
jakiś idiota w niego wjechał , samochód cały rozwalony
a moje Kochanie wczoraj przeżywał jak on mnie do szpitala zawiezie rodzic jak samochodu nie ma teraz
dziewczyny widziałyscie to?a ja tak żalowałam ze nie bede tam rodzic
Nosiła dwa martwe płody Lekarze odesłali do domu - Stolica - TVN Warszawa - 19.03.2010
Dyrektor szpitala św. Zofii: "Przepraszam" - Stolica - TVN Warszawa - 19.03.2010
do tego jeszcze to:
Warszawa: Oddział położniczy czasowo zamknięty z powodu grzyba na ścianach - - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
w głowie mi sie to wszystko nie miesci![]()
Zaczelam czytac ksiazke i w takim tempie jak to robie to nigdy nie skoncze,bo co zaczne to spanie lapie.A ksiazka bardzo fajna polecam, ,,Samotnosc w sieci,,
Muszę spróbować tych oddechów:-) dzięki za radę :-)Aniash2 a mnie właśnie oddychanie pomaga na twardniejący brzuch. Takie spokojne głębokie wdechy z przepony,puszcza wtedy najszybciej.
gosiek26 już trzeci rok przymierzam się do "Samotności..." może wreszcie przeczytam... :-)