Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, czuję się okropnie i już trace nadzieję że mały kiedykolwiek zdecyduje się wyjść
. Już trudno ze mną wytrzymać taka marudna się zrobiłam, wszystko mnie denerwuje. Szkoda gadać
. Niech to się już skończy bo wymiękam:-(.Zobacz załącznik 232493 - Juleńka wraz z mamą życzą Wesołych Świąt Wielkanocnych)

Nadrobilam ten watek i musze powiedziec, ze napisalyscie wiele ciekawych rzeczyAle i tak mam do Was kilka wlasnych pytan :-)
Malej pojawilo sie w faldkach na szyi zaczerwienienie z bialym srodkiem wielkosci czubka szpilki - czy to moze byc potowka?
To może być raczej tradzik niemowlęcy lub hormonalna sprawa . Można nie robić z tym nic bo samo powinno zejść . Ew jak to pojedyncza krosteczka mozesz posmarować delikatnie sudokremem powinno przysuszyć lub przemyć rumiankiem bo działa antybakteryjnie ,. Nie wolno tego wyciskać itp.
Czy to normalne, ze po wydaleniu smolki jak sie zaczynaja zwykle kupki, to jest ich na poczatku baaaardzo malo?
Są dzieci na cycku co potrafia robić kupe i raz na tydzień i to też nie jest źle . Poprostu dobrze dziecko trawi mleko i tyle . No chyba że widzisz że się męczy a tej kupy nie ma . Ale jak się nie meczy a robi mało to nie masz się co martwić . A są tez takie dzieciaki co kupa co karmienie .
Czy to normalne, ze mala jak sobie lezy to sie cala napina i wygina sie w luk do tylu?
tu nie pomoge bo Szymek sie tak nie wyginał . ale może to jakaś kwestia napięcia mięśniowego ?
Co zrobic zeby przy przewijaniu dziecko nie napinalo i nie prostowalo nozek? Ciezko zmienic pieluche i wyczyscic dupcie jak ma wyprostowane nozki...
I jeszcze do mam po cc... nie mialyscie problemow z wyproznieniem po operacji? U mnie jak dotad NIC chociaz jem normalnie :-(